سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اعتبارات مقابله با بیابان زایی کافی نیست

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری طبس گفت: اعتبارات تخصیص یافته ملی و استانی به این شهرستان با توجه به وسعت زیاد بیابان‌های آن کافی نیست.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، محمدیان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری طبس گفت: این شهرستان دارای ۵.۶ میلیون هکتار مساحت بوده که متاسفانه از این میزان ۳.۴ میلیون همکتار معادل حدود ۶۰ درصد مساحت شهرستان بیابان است.

او افزود:  وسعت بیابان‌های این شهرستان معادل ۶۲ درصد بیابان‌های استان و ۱۰ درصد بیابان‌های کشور است.

محمدیان با اشاره به اینکه کویر لوت و مرکزی را از جمله مهم‌ترین بیابان‌های این شهرستان دانست و اظهار کرد: این شهرستان دارای پنج کانون بحرانی به مساحت ۵۹۷ هزار و ۴۳۵ هکتار است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری طبس  با بیان اینکه همچنین دو میلیون هکتار از مساحت این شهرستان تحت تأثیر فرسایش بادی قرار دارد، تصریح کرد: از سال ۵۰ تاکنون بالغ بر ۳۴ هزار و ۶۰۰ هکتار نهال کاری برای مقابله با بیابان زایی در این شهرستان انجام شده است.

او افزود: اعتبارات تخصیص یافته ملی و استانی به این شهرستان با توجه به وسعت زیاد بیابان‌های آن کافی نیست.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری طبس با بیان اینکه سال گذشته برای مقابل با بیابان زایی اعتبارات ملی به شهرستان اختصاص نیافت، بیان کرد: میزان اعتبارات استانی این پروژه‌ها نیز بالغ بر ۷۵۰ میلیون ریال بود که در مقابل حجم بیابان‌ها بسیار کم است.

محمدیان، نهال کاری همراه با آبیاری، حفاظت و مراقبت، حفاظت و مراقبت و تولید نهال گلدانی، جلوگیری از قطع بی رویه درختان و جمع آوری و ذخیره نزولات آسمانی را از جمله اقدامات انجام شده برای مقابل با بیابان زایی در این شهرستان برشمرد.

انتهای پیام / ط ا

۶۲ درصد بیابان‌های استان در شهرستان طبس

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.