معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار تهران تصریح کرد: برای کنترل ترافیک اقداماتی برای دو هفته اول مهر انجام شده و با هماهنگیهایی که با پلیس راهور صورت گرفته یک بخش مربوط به محدودیتهایی است که برای کامیونهای توزیع بار ایجاد کردیم.
او افزود: بر این اساس از ساعت ۶ تا ۹ صبح تردد کامیونهای توزیع بار در دو هفته اول مهر در تمام سطح شهر ممنوع است و در صورت مشاهده متوقف و جریمه میشوند.
پورسید آقایی با بیان اینکه موضوع دیگر شناور شدن ساعت کاری است، اظهار کرد: از دولت خواستهایم تا به کارکنان خود اجازه دهد که در دو ساعت اولیه صبح ساعت کاری آنها شناور باشد و هنگام عصر هم به همان میزان تغییر برای آنها ساعت کاری شناور لحاظ کند تا دیرتر از محل کار خود خارج شوند.
معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار تهران با بیان اینکه بخش دیگر کاهش ترافیک شهر تهران به دست رانندگان است، گفت: متأسفانه برخی رانندگان رفتار خودخواهانه دارند و همیشه آسانترین راه مانند توقف بر سر تقاطعها و یا پارک دوبله را انتخاب میکنند که معمولا پارک خودرو به صورت دوبله حتی برای چند دقیقه موجب ایجاد ترافیک طولانی میشود.
او با اشاره به اینکه در آستانه ماه مهر خیلی از والدین فرزندان خود را با خودروی شخصی به مدرسه میرسانند گفت: بسیاری از والدین اصرار دارند که حتما فرزندان خود را در مقابل درب مدرسه پیاده کنند و هنگامی که همه والدین هم زمان در مقابل درب مدارس حضور مییابند این موضوع سبب ایجاد ترافیک سنگین میشود.
پورسید آقایی با اشاره به اینکه امسال نسبت به سال گذشته دو خط جدید ۶ و ۷ مترو اضافه شده است، گفت: بخشی از خط ۶ از دولت آباد تا میدان شهدا است و خط ۷ هم از شمال غرب به مرکز شهر وصل میشود و به عبارتی این دو خط به مردم کمک میکند تا بدون استفاده از خودروی شخصی به مرکز شهر برسند و از این طریق سبب کاهش استفاده از خودروی شخصی شوند.
معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار تهران با بیان اینکه در سال گذشته ۲۰ درصد از اتوبوسهای بیآرتی به دلیل کمبود قطعات متوقف بودهاند، گفت: امسال کمتر از ۱۰ درصد اتوبوسها متوقف هستند و ما در ابتدای ماه مهر از بیشترین ظرفیت اتوبوسرانی برای سرویسدهی استفاده میکنیم.
او در خصوص درآمدهای ناشی از اجرای طرح ترافیک گفت: امسال ۱۶۰ میلیارد تومان وصولی ما از درآمدهای طرح ترافیک بوده که بخشی از آن در اتوبوس و مترو هزینه شده و بخش دیگر هم در اختیار صندوق کارآفرینی امید قرار گرفته که برای ۲۸ دستگاه اتوبوس، ۲۰۰ تاکسی و ۲ هزار دوچرخه وام بدهند.
پور سید آقایی در خصوص سرنوشت عوارض ورود به محدوده زوج و فرد در سال گذشته که با شکایت پلیس راهور مواجه شده بود، گفت: شکایت پلیس راهور در مورد عوارض به جایی نرسید و این پرونده مختومه شده است.
معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار تهران در مورد نرخ تاکسیهای اینترنتی اظهار کرد: این موضوع در اختیار هیچ نهادی نیست و بر اساس مشاهدات ما از تیرماه سال جاری نرخ تاکسیهای اینترنتی ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
او تصریح کرد: برای کنترل تاکسیهای اینترنتی دستورالعملی تنظیم شده که در خصوص نحوه کنترل آنها است و به زودی توضیحات آن اعلام خواهد شد.
پور سید آقایی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان مبنی بر اینکه آیا ممنوعیت تبدیل فضای معابر به پارک اختصاصی شامل نهادهای دولتی هم میشود، یا خیر؟، گفت: هیچ فرد یا نهادی حق ندارد خیابان یا معبر مغازه یا ادارهای که در آن فعالیت میکند را تبدیل به پارکینگ اختصاصی برای خود یا کارکنانش کند و این کار یک تخلف به شمار میرود.
بیشتر بخوانید: آخرین جزئیات برنامههای ترافیکی مدیریت شهری از زبان پورسیدآقایی
پورسید آقایی در خصوص وعده نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه برای کمک در محل تبصره ۱۸ برای خرید ۲۱۰ واگن مترو گفت: دستورات لازم از سوی نوبخت صادر شده است و فردای همان روز به اتفاق آقای حناچی جلسهای در سازمان برنامه و بودجه داشتیم که در این مورد تصمیمگیری شد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران در خصوص فروریزش بخشی از خط ۶ مترو گفت: عملیات حفاری خطوط مترو در عمق ۱۸ متری انجام میشود و در این کار لرزشهایی را سطوح بالایی ایجاد میکند که اگر در سطوح بالایی میان لایههایی از خاک خالی باشد لرزش صورت گرفته موجب ریزش آنها شده و در نهایت ترک خورد سطح آسفالت را به دنبال دارد.
او در خصوص آماده نبودن سرویسهای مدارس از اول مهر که موجب ایجاد ترافیک توسط خودروی والدین میشود گفت: البته وضعیت سرویس مدارس سال به سال بهتر میشود و این موضوع هم تنها مربوط به یک نهاد نیست.
پورسید آقایی در خصوص رایگان بودن دوچرخههای بی دود برای خبرنگاران و دانشجویان گفت: روز گذشته تصویب کردیم که هزینه ودیعه دوچرخهها توسط شهرداری پرداخت شود و دانشجویان و خبرنگاران بدون نیاز به پرداخت ودیعه تنها ملزم به پرداخت هزینه استفاده باشند.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران در واکنش به اشکال سطح معابر عمومی توسط برخی مغازه داران و ادارات گفت: یکی از اهداف پارک هوشمند رفع همین مسئله است و هیچ دستگاه دولتی و حتی کسبه حق ندارند مقابل ساختمان خود را به عنوان پارک شخصی استفاده کنند.
او با بیان اینکه پارک حاشیهای هوشمند از منطقه ۲ شروع شد، گفت: تلاش میکنیم به زودی پارک هوشمند حاشیهای در مناطق مرکزی شهر هم راهاندازی کنیم و سپس در کل شهر به اجرا درآوریم.
پور سید آقایی در ادامه اشارهای هم به توقیف خودروهای پلاک خوان توسط یکی از ارگانهای نظامی که در سطح منطقه ۲ بود اشاره کرد و اظهار کرد: در پی این موضوع با فرماندهی آن مرکز گفتگو شد و پس از این که در جریان موضوع قرار گرفتند این موضوع حل شد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران در ادامه اظهار کرد: مناطق ۶، ۷، ۱۱ و ۱۲ اهداف بعدی ما برای اجرای پارک حاشیهای هستند.
او در خصوص ممانعت کسبه و ادارات پارک خودرو در معابری که مقابل ساختمان آنها قرار گرفته گفت: در این موضوع اگر کسی شکایت کند ما به آن رسیدگی میکنیم.
پورسید آقایی در خصوص ۶۳۰ واگن مترو که قرار بود فاینانس آن از طرف دولت انجام شود، اظهار کرد: این کار انجام شده و در حال حاضر و تا هفته آینده هم ۱۵ درصد از واگنهای باقی مانده در گمرک ترخیص خواهند شد.
انتهای پیام/