سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مهمترین خواص شربت انبه + طرز تهیه

در این مطلب به مهم‌ترین خواص شربت انبه اشاره می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، انبه یک میوه خوشمزه است که دارای خواص زیادی است در این مطلب به مهم‌ترین خواص شربت انبه اشاره می‌شود. شربت انبه با توجه به نحوه مصرف آن، تاثیر متفاوتی بر کاهش یا افزایش وزن دارد.

شربت انبه حاوی ویتامین A، گروه ویتامین‌های B، B۱، B۲، B۳، B۵، B۶، ویتامین C، E، و املاح مثل مواد معدنی، کربوهیدرات، سدیم، منیزیم، منگنز، آهن، اسید فولیک، پروتئین، فیبر، قند گلوکز، منیزیم، منگنز، مس، اسید گروتامین و زینک و ... است.

استفاده از شربت انبه موجب جوان سازی پوست و مو همچنین ویتامین A، E و C موجود در آن باعث ایجاد خاصیت آنتی اکسیدان بسیار قوی و در نتیجه افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن می‌شود و از بدن در مقابل انواع بیماری‌ها، به خصوص سرطان‌ها محافظت می‌کند.

استفاده از این شربت تاثیر چشمگیری در برطرف شدن مشکل ناباروری دارد و جالب است بدانید مصرف انبه نقش موثری بر چاقی و لاغری افراد دارد؛ اگر این شربت را یک ساعت یا نیم ساعت قبل از وعده‌های غذایی مصرف کنید، فیبر بالای موجود در آن می‌تواند موجب کاهش وزن و لاغری شود، اما اگر آن را بعد از وعده‌های غذایی و همراه شیر مصرف کنید می‌تواند باعث چاقی شود و ضعف بدنی را از بین ببرد.

استفاده از شربت انبه می‌تواند موجب تقویت دستگاه گوارش شود؛ این میوه حاوی فیبر است و موجب عملکرد روده‌ها و رفع یبوست می‌شود همچنین استفاده از آن برای افرادی که مشکلاتی مثل چربی خون دیابت و فشار خون دارند هم مفید است.

طرز تهیه شربت انبه :

۴ عدد انبه متوسط
۷ تا ۶ قاشق غذاخوری عسل
۵۰ گرم تخم شربتی
۲ لیوان شیر

انبه‌های پوست کنده و بی هسته را داخل مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید، در طول روز دو تا سه لیوان از محلول به دست آمده را می‌توانید میل کنید، اگر خواستید به جای شیر آن را با آب درست کنید، چند تکه یخ یا حتی لیمو ترش در آن بریزید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

 

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.