سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ماجرای ممنوعیت عکسبرداری در پارک‌ها چیست؟

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران از ارائه دستورالعمل عکاسی شهروندان در بوستان‌ها خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از مشکلات نوظهور شهروندان در استفاده از بوستان و فضای سبز شهری پایتخت ممنوعیت استفاده آن‌ها از دوربین برای عکاسی و فیلمبرداری است.
این ممنوعیت و قانون نانوشته به اندازه‌ای موجب نارضایتی شهروندان شده است که همواره نسبت به این ممنوعیت و برخورد مأموران و نگهبانان بوستان‌ها با آن‌ها در زمان عکس‌برداری اعتراض خود را اعلام کرده اند.

این ممنوعیت تنها متوجه شهروندان نیست و رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها نیز برای عکاسی و فیلم‌برداری در بوستان‌ها و فضای سبز شهری باید از شهرداری تهران مجوز کوتاه مدت اخذ کنند.

زمانی که درخواست خود را مبنی بر مجوز عکاسی در بوستان‌ها و فضای سبز شهری به مرکز ارتباطات و امور بین‌المللی شهرداری تهران ارائه می‌کنید باز هم مراکز مورد نظر جهت عکاسی (نام بوستان‌ها) مورد بررسی قرار می‌گیرد و نام مراکزی، چون دریاچه شهدای خلیج فارس (چیتگر) از لیست درخواست مجوز حذف می‌شود.

این اختلاف نظر تا جایی بالا گرفت که غلامحسین محمدی رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران در رشته توئیتی عکسبرداری و فیلمبرداری در بوستان‌ها را از حوقق به حق شهروندان خواند و از لزوم بازنگری در قانون ممنوعیت عکاسی در بوستان‌ها خبر داد.

علی محمد مختاری رئیس سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در توضیح قانون ممنوعیت عکاسی و فیلم برداری در بوستان‌ها و فضای سبز تحت اختیار مدیریت شهری گفت: خبر‌های منتشر شده مبنی بر ممنوعیت عکاسی در بوستان‌ها و فضای سبز تحت مدیریت شهرداری تهران بی پایه و اساس است.

رئیس سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران با اشاره به۲ هزارو ۲۶۲ بوستان پایتخت، افزود: سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری هیچ قانونی مبنی بر ممنوعیت فیلم برداری و عکاسی شهروندان در بوستان‌ها و فضای سبز صادر نکرده است.

او درباره ممنوعیت عکاسی در بوستان آب و آتش و پل طبیعت تصریح کرد: پل طبیعت و بوستان آب و آتش تحت مدیریت اراضی عباس آ‌باد است و اگر قانونی مبنی بر ممنوعیت عکاسی در این دو بوستان وجود دارد باید علت ممنوعیت آن‌را از مدیریت مجموعه اراضی عباس آباد جویا شد.


بیشتر بخوانید: لزوم بازنگری در قانون ممنوعیت عکاسی در فضا‌های تحت مدیریت شهرداری 


مختاری تأکید کرد: شهروندان اگر هنگام عکاسی و فیلم برداری از بوستان‌های تحت مدیریت شهرداری تهران با مشکلی مواجه شدند مراتب را هرچه سریع‌تر  اطلاع دهند تا ما نسبت به برکناری مدیر آن بوستان اقدام عاجل را انجام دهیم.

در همین موضوع غلامحسین محمدی رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، ؛ درباره لزوم بازنگری در قانون ممنوعیت عکاسی و فیلم برداری شهروندان در بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران گفت: امیدواریم بتوانیم تا انتهای ساعت کاری امروز دستورالعمل عکاسی و فیلمبرداری در بوستان ها و فضای سبز تحت مدیریت شهرداری تهران را ارائه می‌کنیم و طبق همان دستورالعمل شهروندان بتوانند از حقوق خود بهره‌ ببرند.

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران درباره ممنوعیت عکاسی در بوستان آب و آتش و پل طبیعت (تحت مدیریت اراضی عباس آباد) افزود: به طور حتم در مدیریت شهری ساز و کاری وجود دارد که این امکان نیز برای شهروندان فراهم شود تا شهروندان بتوانند در بوستان آب و آتش و پل طبیعت نیز عکاسی کنند.

حال این پرسش به وجود می‌آید با توجه به این نکته که یکی از راه‌های شناساندن مراکز گردشگری به شهروندان و دیگر کشور‌ها عکاسی از فضای شهری است چرا مدیریت شهری یکی از راه های شناساندن فضای سبز پایتخت را به دیگر کشور ها جهت جذب گردشگر را ممنوع کرده است. 

انتهای پیام/

توقیف دوربین شهروندان در بوستان‌های پایتخت

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۳۲ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
بجای اینکارا جلوی ورود چاقو کش ها و مواد فروش ها رو به پارک بگیرید کسی که عکس بگیره خلاف نکرده
عماد
۱۳:۱۲ ۳۰ دی ۱۳۹۹
مردم به هر چی عادت میکنید به ظلم و ستم عادت نکنید تمام
ناشناس
۱۴:۰۲ ۲۴ شهريور ۱۳۹۸
خب باید برای یه سری شغل ایجاد کنیم از فردا یه عده تو پارک ها مستقر میشند تا نزارند کسی عکسبرداری و فیلمبرداری کنند
به ازای هر 10 نفر که میاد پارک یه نفر مراقب بزارین ببین چه تعداد کار ایجاد کردیم امار بیکارها هم میاد پایین
نو اوری از این بهتر
ناشناس
۲۲:۳۰ ۲۳ شهريور ۱۳۹۸
دست تکذیبشون که خوب پر ، دوسال پیش دریاچه چیتگر فیلمبرداری داشتم دو تا از مامورای پارک آمدن و بشکلی کاملا نامحترمانه مانع فیلمبرداریمون شدن ، تمام مجوز ها غیر از مجوز شهرداری هم داشتیم تازه میدان آزادی هم همین داستانه
ناشناس
۲۰:۴۴ ۲۳ شهريور ۱۳۹۸
این هم مقدمه ای هست برای درامد زایی شهرداری . چند روز دیگه تصمیم میگیرند با پرداخت پول و یا شارژ فلان حساب شهرداری میتوانید از خدمات ما در پارکها عکاسی کنید . و استدلال هم خواهند کرد جهت رفاه حال شهروندان عکاسی در پارک ممنوع هست مگر با پرداخت عوارض ان .
ناشناس
۲۰:۱۲ ۲۳ شهريور ۱۳۹۸
نکنه واسه عکس برداری هم باید پول بدیم
ناشناس
۱۹:۵۳ ۲۳ شهريور ۱۳۹۸
واقعا که.
ناشناس
۱۹:۴۹ ۲۳ شهريور ۱۳۹۸
این همه عکس با موبایل از پل طبیعت گرفته میشه چجوری میخوان کنترلش کنن !
ناشناس
۱۷:۴۴ ۲۳ شهريور ۱۳۹۸
یعنی پارک هم می رویم حق نداریم با گل و گیاه عکس بگیریم؟؟ واعجبا!!
ناشناس
۱۸:۵۰ ۲۳ شهريور ۱۳۹۸
بعله گیاها ناراحت میشن
ناشناس
۱۴:۳۵ ۲۳ شهريور ۱۳۹۸
آخه این اولویت چندم زندگی ما هست
ناشناس
۱۸:۵۱ ۲۳ شهريور ۱۳۹۸
ششم