به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، حسین مهری مدیر عامل بانک صنعت و معدن در نشست ستاد
اقتصاد مقاومتی قوچان گفت: بانکها متولی تسهیلات ارزان قیمت نیستند بلکه متولی این امر قانون گذار است که سرمایه گذاران باید این موضوع را از نمایندگان مجلس مطالبه کنند.
او ادامه داد: قیمت تمام شده پول بانکها ۱۸ درصد است و شورای پول و اعتبار نیز همین رقم را تصویب میکند، اگر یارانهای داده میشود باید توسط قانون گذار در قانون لحاظ شود و دولت فقط مجری قانونهایی است که تصویب میشود.
مدیر عامل بانک صنعت و معدن گفت: سرمایه گذاران این موضوع را از نمایندههای شهر خود بخواهند که باید در بودجه ۹۹ لحاظ شود، همانگونه که یک و نیم میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی مصوب و در اختیار سه بانک کشاورزی، توسعه تعاون و پست بانک قرار گرفت که تسهیلاتی با ۴ تا ۹ درصد سود برای
اشتغال روستایی پرداخت شود.
مهری با بیان اینکه منابع بانکها گسترده و نامحدود نیست، افزود: این منابع محدود باید جایی سرمایه گذاری شود که هم ارزش افزوده بیشتر برای کشور داشته باشد، هم اشتغال پایدار ایجاد کند و هم موجب توسعه شود، زیرا صنعتی که به موقع توسعه داده نشود از بین میرود.
او تصریح کرد: در سال
رونق تولید همه مکلف به فعالیت به این منظور هستیم و باید به این سو حرکت کرده و از شعار و سیاست زدگی پرهیز کنیم.
مدیر عامل بانک صنعت و معدن گفت: قوچان از قدیم در تولید گوشت، لبنیات و گیاهان دارویی مشهور بوده و قابلیت تبدیل شدن به قطب لبنیات کشور را دارد که در این زمینه آمادگی تمرکز بر این قابلیتها و توسعه متوازن با تأکید صلاحیتها را داریم.
مهری افزود: آموزش میتواند در ارتقای سرمایه گذاری تأثیر داشته باشد، آموزش در زمینه نژاد دامها و تغذیه مورد استفاده برای دام و طیور به سرمایه گذاران کمک شایانی خواهد کرد.
او با بیان اینکه صلاحیت و اهلیت متقاضی بحث اول ما است و تا سرمایه گذار صلاحیت نداشته باشد هر چقدر پول بریزیم خروجی نخواهد داشت، ادامه داد: صلاحیت یعنی اینکه سرمایه گذار باید دانش، تجربه، شبکه توزیع و تأمین را داشته باشد و بتواند با تکنولوژی جدید کار کند، زیرا با تکنولوژی دو دهه قبل نمیتوان به نتیجه رسید.
مدیر عامل بانک صنعت و معدن از در نظر گرفته شدن یک هزار میلیارد ریال خط اعتباری توسط این بانک برای قوچان در سال ۹۸
خبر داد و گفت: این بانک از سال ۹۳ تا ۹۷ کارکردی در قوچان نداشته، اما امسال برای پنج طرح به ارزش ۴۶ میلیارد ریال تأمین اعتبار کرده که با هزار میلیارد ریال فاصله دارد و آمادگی اجرای دو طرح بزرگ دیگر را در این شهرستان داریم.مهری در ارتباط با وضعیت کارخانه دوچرخه سازی قوچان نیز افزود: تاکنون جلساتی برای رفع مشکل و توسعه این کارخانه برگزار شده، اما چرخه عمر این تکنولوژی به سر رسیده و باید فکر جدید برای ادامه کار آن شود.
او تصریح کرد: نیازمند کمک دادگستری برای رفع مشکلات موجود این واحد صنعتی هستیم، زیرا احتمال تملک کارخانه و واگذاری آن به موسسه ملل وجود دارد.
مدیر عامل بانک صنعت و معدن گفت: هر چه اعتبار در این واحد صنعتی هزینه شود، برنمی گردد، زیرا در این واحد طرحی برای راه اندازی وجود ندارد و جوششی در آن دیده نمیشود.
مهری مطالبات بانک صنعت و معدن از این واحد را بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال دانست و افزود: این مطالبات باید تعیین تکلیف شود و با توجه به اینکه یک صنعت برند به شمار میآید باید برای احیای آن از روشهای جدید و مکانیزم دیگر استفاده کنیم.
او در خصوص کارخانه کاشی طوس نیز تصریح کرد: در این کارخانه نیز جوششی دیده نمیشود و محال است بانک عامل بدون توجیه و برنامه وارد میدان شود و در این زمینه هم هماهنگیهای لازم با بانک عامل انجام خواهد شد، اما بدون برنامه پولی پرداخت نخواهد شد.
انتهای پیام//ف.س