به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مصطفی جمالوند مسئول آموزش عشایر شهرستان دزفول درخصوص وضعیت مدارس در مناطق عشایری استان گفت: سیل پارسال سبب شد خسارت جدی به برخی چادرها و کانکسهای مدارس عشایری شود، از این رو در آستانه سال جدید تحصیلی با مشکلاتی برای تحصیل دانش آموزان مواجه هستیم.
او تعداد دانش آموزان عشایری مشغول به تحصیل را ۲ هزار و ۵۰۰ دانش آموز در ۷۵ مدرسه عشایری دزفول عنوان کرد و بیان داشت: آموزش این تعداد دانش آموز در ۱۸ مدرسه، ۴۵ چادر و ۱۲ کانکس انجام میشود.
جمالوند مهمترین مشکل دانش آموزان عشایری را کمبود چادر و کانکس عنوان و اظهار کرد: حدود ۷ نفر از دانش آموزان عشایری شهیون در محدوده آبشار شوی مدرسه ندارند که میتوان با کمک خیرین نسبت به احداث یک اتاق به عنوان مدرسه برای این دانش آموزان اقدام کرد.
این مقام مسئول به کمبود نیروی آموزشی بعنوان دیگر مشکلات عشایری اشاره کرد و اذعان داشت: در حال حاضر ۱۵۰ نیرو در مناطق عشایری دزفول مشغول تدریس هستند.
مسئول آموزش عشایر شهرستان دزفول در ادامه افزود: برای آغاز سال تحصیلی جدید حدود ۱۸ نیرو کم داریم که باید در سال تحصیلی جدید این کمبود برطرف شود.
مصطفی جمالوند به کمبود وسیله نقلیه کوهستانی برای بازدید از مناطق عشایری اشاره و تصریح کرد: با توجه به سخت گذر بودن منطقه نیازمند وسیله نقلیه کوهستانی هستیم که با وجود پیگیریهای فراوان و قول مساعد مسئولان تاکنون این مشکل رفع نشده است.
او ادامه داد: با ورود به فصل سرما و کوهستانی بودن منطقه، باید سهمیه سوختی برای دانش آموزان عشایری در نظر گرفته شود تا در روزهای سرد سال با مشکل مواجه نشوند.
مسئول آموزش عشایر شهرستان دزفول اظهار داشت: یک مدرسه ۳ کلاسه در محدوده روستای بن جعفر دزفول توسط بنیاد علوی ساخته شده که آماده بهره برداری است.
او گفت: این مدرسه در ۵۰۰ مترمربع زیربنا و با هزینهای افزون بر ۴ میلیارد ریال ساخته شده است.
جمالوند بیان کرد: یک مدرسه ۶ کلاسه دیگر نیز با بیش از ۴ میلیارد ریال اعتبار توسط یکی از خیرین دزفول به نام بهمن دریکوندی در روستای زاویه مرادی ساخته شده که مساحت آن حدود ۷۵۰ متر است.
به گفته جمالوند، پیش از ساخت این مدرسه دانش آموزان عشایر منطقه در کانکس تحصیل میکردند که با بهره برداری از آن در آینده نزدیک مشکل کمبود فضای آموزشی در این منطقه رفع میشود.
انتهای پیام/گ