سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دانستنی های پزشکی؛

مصرف این خوراکی‌ها بعد از ۴۰ سالگی ممنوع/ فست فودی ارزان که بلای جان می‌شود/ عوارض مسواک زدن سریع بعد از غذا خوردن

اگر جز دسته افرادی که علاقه شدید به خوردن فلافل دارید یا از هضم نامناسب غذا رنج می‌برید، حتما این مطالب را مطالعه کنید.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، در این گزارش جدیدترین دانستنی‌های روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید، دنبال می‌کنیم.

تاثیر کفش پاشنه بلند بر زانو

فشاری که هنگام راه رفتن با کفش پاشنه بلند به زانو وارد می‌شود ریسک ابتلا به آرتروز را افزایش می‌دهد و براساس تحقیقات انجام شده  فشار وارد شده به مفصل زانو با پوشیدن کفش پاشنه بلند ۲۵ درصد افزایش پیدا می‌کند.

عاداتی ناسالم که بعد ازچندین سال عوارضش معلوم می‌شود

زمانی که کیف پولتان را داخل جیب عقب شلوارتان می گذارید، موجب ناهنجاری ستون فقرات می شود.

هنگامی که سریع بعد از غذا خوردن مسواک می زنید،  باید حداقل نیم ساعت برای این کارصبر کنید.

زمانی که دستتان را با آب داغ شست و شو می‌کنید؛ آسیب زننده خواهد بود،  دست خود را با آبی که دمای ۱۰ تا ۱۶ درجه دارد، بشویید.

زمانی که با گوش پاکن گوشتان را تمیز می‌کنید؛ ساعات زیادی روی صندلی می‌نشینید؛ تمام این موارد می‌تواند با گذشت زمان به شما آسیب وارد کند.

خواص شگفت انگیز آناناس

آناناس میوه ای خوشمزه و انرژی زا حاوی ترکیبی موثر به نام «بروملین» است که  باعث درمان بیماری های متعددی می‌شود، این آنزیم از آرتریت و مشکلات قلبی گرفته تا یک سرماخوردگی ساده را درمان می کند، تاثیر این آنزیم را به قدری قوی دانسته‌اند که حتی آن را با داروی  فلوئوروراسیل (داروی سرطان) مقایسه کرده اند.

آناناس دارای خواص فراوانی چون خاصیت ضد سرطان، ضدلخته خون، ضد التهاب، انرژی زاست که به بهبود سلامت کلیه ها و دستگاه گوارش کمک می‌کند.

آناناس قادر است که تاثیر داروهای ضدآرتریت را افزایش دهد همچنین  اگر در هضم غذا مشکل دارید، بروملین موجود در آناناس باعث تقویت عملکرد دستگاه گوارش شده و به متابولیسم بدن کمک می کند تا به خوبی مواد غذایی تجزیه و جذب شود.

برای تسکین التهاب بدن می توان به خواص آناناس اعتماد کرد؛ می‌توانید بدون مصرف دارو و با خوردن آناناس به طور طبیعی از این آنزیم پرخاصیت بهره مند شوید؛ افرادی که از مشکلات کلیوی رنج می برند می توانند بدون نگرانی آناناس میل کنند چون کلیه ها را انباشته از پتاسیم نمی کند.


بیشتربخوانید: پیاده روی بعد از شام چه تاثیراتی بر سلامتی دارد؟


چرا نباید «فلافل» بخوریم؟

فلافل اگرچه غذایی خوشمزه است اما مضرات بسیاری برای بدن دارد.؛ بسیاری به علت ارزانی و برخی به دلیل اینکه به مذاقشان خوشمزه می‌آید به سراغ فلافل می روند.

موضوع قابل توجه در تهیه فلافل ها استفاده از خمیر نان باگت در ساندویچی هاست که بیشتر مواقع به علت ماندن دچار کپک می شود و ماده آفلاتوکسین از خود تولید می کند که دشمن کبد است.

موضوع دیگر در پخت فلافل، روغنی است که این غذا در آن پخته می شود. متاسفانه فست فودی ها به استفاده چند باره از یک روغن برای پخت فلافل اقدام می‌کنند، استفاده چند باره از روغن هایی که عمدتا مخصوص سرخ کردن نیستند، مواد سرطانزا روغن را آزاد کرده و موجب می‌شود تا با خوردن مداوم فست فود به ویژه فلافل افراد در آستانه ابتلا به سرطان قرار گیرند.

فلافل به دلیل داشتن ادویه های فراوان برای افرادی که مشکل معده، التهاب روده یا زحم معده دارند به هیچ وجه توصیه نشده است.

اگر بیش از ۴۰ سال دارید این خوراکی‌ها را قطع کنید

با افزایش سن به سراغ این کربوهیدرات‌ ها نرفته  یا حداقل مصرف آن‌ها را بسیار محدود کنید، کربوهیدرات‌های فرآوری شده سریع هضم می‌شوند و در نتیجه باعث بالا رفتن سریع قند خون خواهند شد بنابراین  سریع خسته و گرسنه می‌شوید.

لبنیات کلسیم زیادی دارند که استخوان‌ها را قوی و سالم نگه می‌دارند همچنین برای تقویت ماهیچه‌ها به شما پروتئین می‌دهند؛ چربی اشباع موجود در لبنیات می‌تواند تأثیر منفی بر سطح کلسترول خون داشته باشد که منجر به بیماری‌های قلبی و التهاب حاد خواهد شد.

نوشابه رژیمی می‌تواند با افزایش سن باعث مشکل برای شما شود؛ نوشابه اسیدی است و می‌تواند مینای دندان را خراب کرده و خطر پوسیدگی را افزایش دهد.

 



یکی از مواد غذایی مورد نیاز شما سدیم است و این عنصر تعادل کلسیم در بدن را به هم می زند و بافت استخوانی را از بین می‌برد در نتیجه  باعث افزایش پوکی استخوان می‌شود.

سدیم می‌تواند باعث شود خسته دیده شوید و محرکی برای نفخ در بدن است، در نتیجه چشم‌های شما پف کرده دیده‌شده و با کم آب شدن پوست مسن تر دیده می‌شوید.

مارگارین از چربی‌های گیاهی ساخته شده است که در حالت عادی در دمای اتاق مایع است و طی یک فرآیند شیمیایی جامد می‌شود؛ . این فرآیند چربی ترانس تولید می‌کند که سطح کلسترول را ناسالم کرده و بیشتر از چربی‌های غیراشباعی مضرند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۳۶ ۲۱ شهريور ۱۳۹۸
عالی بود موفق باشید
قاسم بهرا م پور
۰۰:۲۰ ۲۰ شهريور ۱۳۹۸
دستتون درد نکنه بسیار خوب به همه مورد غذای اشاره کردید ازتون سپاس گذارم واسه من بسیار سود بخش بود
معلم
۱۹:۲۵ ۱۹ شهريور ۱۳۹۸
من عاشق فست فودم ولی از آنجا که یک معلم ایران هستم پولی برای خوردن فست فود ندارم
محمد
۱۶:۳۴ ۱۸ شهريور ۱۳۹۸
مطلبی که در مورد فلافل نوشتید رو قبول ندارم چون همه ساندویچ ها همین ویژگی را دارند یعنی نان ها و روغنی که داخلشون سرخ میشن همان نان و روغن فلافل هست! تازه فلافل سالم تره چون نخود هست و ادویه طبیعی اما بقیه ساندویچ ها اکثرا معلوم نیست از چه گوشت هایی ساخته شدن و چی داخلشون هست
ناشناس
۱۳:۰۳ ۱۸ شهريور ۱۳۹۸
به مسایل جالبی اشاره شده بود
ناشناس
۱۲:۲۵ ۱۸ شهريور ۱۳۹۸
خیلی باحال بود
ناشناس
۱۱:۵۶ ۱۸ شهريور ۱۳۹۸
فلافل خونگی که بدنیست اینامشخصات فلافل بیرون راگفته