سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مرغ تنوری رژیمی + دستور تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای رژیمی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   مرغ تنوری یکی از غذا‌های خوشمزه و مورد علاقه کودکان و نوجوانان است. این غذا به دلیل شکل ظاهری که دارد اشتهای بچه‌ها رامی تواند تحریک کند و آن‌ها را به خوردن غذا تشویق کند. اگر بچه‌های شما نیز از خوردن انواع غذا‌ها امتناع می‌کنند شما می‌توانید از این غذا استفاده کنید و با تزئین آن به شکل‌های مختلف آن‌ها را به خوردن مرغ تنوری تشویق کنید. خود این خوراک به دلیل اینکه دارای ظاهری عالی و اشتها آور است زیاد احتیاج به تزئین‌های سخت و مشکل ندارد و با کمی مواد اولیه غذا می‌توانید آن را تزئین کنید.

از مرغ تنوری می‌توانید به عنوان یک وعده کامل نهار و یا شام استفاده کنید، حتی می‌توانید در میان وعده نیز آن را سرو کنید. این غذا از لحاظ تهیه کردن بسیار آسان و راحت است به طوری که تهیه آن وقت شما را زیاد نمی‌گیرد. مرغ تنوری به دلیل اینکه در فر درست می‌شود دیگر احتیاج ندارد شما روی گاز بایستید و مرغ‌ها را سرخ کنید و به همین دلیل سریع قابل تهیه است همچنین در این غذا از روغن کمی استفاده می‌کنید به همین دلیل به عنوان یک غذای سالم شناخته می‌شود. اگر شما نیز به فکر سلامت خانواده خود هستید بهتر است از غذا‌هایی که روغن کمی در آن استفاده می‌شود مصرف کنید و یا در آن‌ها روغن کمی بریزید.

برای اینکه غذای مصرفی شما سالم باشد می‌توانید از روغن‌های طبیعی و یا روغن زیتون استفاده کنید. در طبخ مرغ تنوری تمام این نکات لحاظ شده است تا سلامت خانواده به خطر نیفتد. مرغ نیز به دلیل اینکه از خانواده گوشت سفید می‌باشد دارای پروتئین فراوانی می‌باشد و برای بدن مفید است. در نتیجه با تهیه این غذا در حفظ سلامتی خانواده خود کوشا باشید و غذایی سالم تهیه کنید. ساندویچ مرغ مکزیکی، کیوسکی مرغ، مرغ تندوری و کاری ماسامان با مرغ از انواع غذا‌هایی هستند که می‌توانید با مرغ برای خانواده خود تهیه کنید.

مواد لازم
مرغ خرد شده: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد (چاپ شده)
سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
ماست: ۳ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
فلفل قرمز: به میزان لازم
پاپریکا: به میزان لازم
فلفل دلمه‌ای:۱ عدد (اسلایس شده)
هویج:۱ عدد (اسلایس شده)
آب لیمو: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: به میزان لازم

مراحل پخت
مرحله ۱
پیاز و فلفل دلمه‌ای خرد شده، نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، سس، ماست، روغن زیتون و آب لیمو را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.

مرحله ۲
مرغ‌های تکه شده را به این مواد آغشته کنید (داخل این مواد بریزید) و در ظرف را بگذارید.

مرحله ۳
سپس ظرف را داخل یخچال به مدت ۷-۸ بگذارید تا مزه دار شود.

مرحله ۴
بعد از مزه دار شدن مرغ آن را از مواد جدا کنید.

مرحله ۵
داخل یک ظرف مناسب که قرار است داخل فر بگذارید یک قاشق کره آب کنید.

مرحله ۶
مرغ‌ها را داخل ظرف بچینید.

مرحله ۷
موادی که مرغ را داخل آن گذاشته بودید تا مزه دار شود به غیر از فلفل دلمه‌ای که از مواد جدا می‌کنید، کمی به آن‌ها آب اضافه کنید و بعد از صافی رد کنید تا پیاز هاش نیز جدا شود.

مرحله ۸
سپس روی مرغ‌ها بریزید تا جایی که تقریبا رویه مرغ را بگیرد.

مرحله ۹
فلفل دلمه ای‌هایی که جدا کرده بودید و یک هویج را حلقه‌ای کرده و روی مرغ و آب آن قرار دهید.

مرحله ۱۰
روی ظرف فویل بپیچید و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت قرار دهید.

مرحله ۱۱
پس از یک ساعت فویل را برداشته و روی مرغ‌ها را با قلمو زعفران و کره بزنید و در فر دوباره قرار دهید و تا یک ساعت دیگر هم صبرکنید.

مرحله ۱۲
مرغ را هراز گاهی چک کنید و گاهی اوقات از مواد سس روی مرغ‌ها بریزید.

مرحله ۱۳
پس از دو ساعت مرغ شما آماده سور است.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

برچسب ها: آَشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.