سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دانستنی‌های تحصیلی؛

پشت کنکور ماندن کار درستی است؟

اگر قصد ماندن پشت سد کنکور دارید و نمی‌دانید چه کاری را باید انجام دهید، حتما این مطالب را مطالعه کنید.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، وقتی داوطلبان از جلسه خارج می شوند یا هنگامی که نتایج کنکور اعلام می شود، خیلی از کنکوری ها درگیر این سوال هستند که پشت کنکور بمانند یا خیر؟ این سوال برای همه تا حدودی  بسیار دشوار خواهد بود.

کسانی که عملکرد مناسبی نداشته اند یا رتبه دلخواه خودشان را برای رشته‌ای که آرزویشان بوده، بدست نیاورده اند، از خود می پرسند آیا یک سال دیگر، پشت کنکور بمانیم یا خیر؟ نظرات مختلفی وجود، یکی می‌گوید، ارزش ندارد بمانی، هر رشته ای در آمد برو؛ برخی می گویند برای هدفت بجنگ و سال دیگر دوباره آزمون بده. برخی هم می گویند، برو هر چه قبول شدی را بخوان و بعد در تحصیلات تکمیلی جبران کن وغیره که  تمام این افکار قابل درک است.


پاسخ به سوالات دانشجویی را اینجا بخوانید 


 در این مورد باید یادتان باشد تصمیم نهایی را خودتان باید بگیرید در واقع باید از یک جایی مسئولیت زندگیمان را بر عهده بگیریم، یادتان باشد هر کسی به شما بگوید این کار را انجام بده یا نه در هر زمینه ای، از جمله پشت کنکور ماندن یا نماندن، صرفاً تجربیات شخصی و دانش شخصی خود را که حتما هم با ارزش است با شما در میان می‌گذارد.

هر فردی از لنز چشمان خودش به موضوع نگاه می کند که دقیقا قابل ترجمه به شرایط شما نیست البته منظور این نیست که نظر دیگران بی‌ارزش است بلکه حتما توجه کنید، خصوصا به حرف پدر، مادر، معلم، مشاور و افراد باتجربه  گوش دهید ولی در آخر خودتان باید تصمیم بگیرید؛ چون هیچ کسی دقیقا نمی تواند جای شما باشد. اطلاعات را جمع‌آوری کنید، فکر کنید، خودشناسی کنید و تصمیم بگیرید.


بیشتر بخوانید:  نکاتی که پدر و مادر‌ها باید درباره کلاس اولی‌ها بدانند


نکته دوم: اینکه پشت کنکور بمانم یا نه، در عمق قضیه به خودشناسی و خودآگاهیتان برمی گردد، به اینکه شما چقدر شغل ایده آل خودتان را می‌شناسید.

در دانشگاه یک رشته ای را در طول ۳ تا ۷ سال نهایتا می‌خوانید، ولی بلاخره وارد بازار کار می‌شوید. درس خواندن مقطعی است و شما بر اساس شغل آینده تان و نه رشته دانشگاهی) باید تصمیم به تحصیل بگیرید.

برای کشف شغل ایده‌آل، تکنیک‌های مختلف علمی وجود دارد، بر اساس ویژگی های شخصیتی، استعدادها، توانایی ها، سیستم ارزشی و علایقتان و تلاقی همه این موارد با نیاز بازار، آنوقت شما می توانید تصمیم درستی بگیرید.


بیشتر بخوانید:  خواب فرزندانتان را در روزهای باقیمانده تا مهر تنظیم کنید + راهکار


در آخر این  شما هستید که با شناختی که از خود دارید می توانید بهترین تصمیم را بگیرید.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
علی اصغر
۲۲:۲۳ ۱۵ شهريور ۱۳۹۸
توروخدا قضیه ترازبندی نظام قدیم وجدید رودنبال کنید
من یکسال درس خوندم که بشم ۲هزاربه لطف سوالات کاملا خارج ازکتاب روانشناسی اجتماعی وفلسفه منطق رتبم شد۸۰۰۰ومن به هدفم نرسیدم هرچندخدامیدونه تمام تلاشموکردم واگه تبعیض نظام جدیدوقدیم نبوداینطوری نمیشد...به هرحال من که یک عمرحسرت رشته موردعلاقه مومیخورم ومیدونم مسیرزندگیم عوض شده شماروامام حسین پیگیری کنید انصاف نیست
ناشناس
۱۴:۵۳ ۱۵ شهريور ۱۳۹۸
خدایا چرا انقدر نظام قدیما رو تضعیف میکنن اینا،مگه ما چه گناهی داریم،مگه چکار کردیم،یا امام حسین کمکمون کن
عادل
۰۹:۴۷ ۱۵ شهريور ۱۳۹۸
ما جون کندیم انتظار رتبه زیر 1000داشام به لطف همسان سازی تراز های قدیم و جدید رتبم شد با اون درصدا4125
Dr.F
۰۷:۵۰ ۱۵ شهريور ۱۳۹۸
سلام
من 4سال است که پشت کنکوری هستم فقط برای اینکه به هدفم برسم و امسال هم متاسفانه شکست خوردم و باز پشت کنکور میمونم چرا که از نظر من انسانی قوی است که از هدفش دست نکشد و برایش همواره تلاش کند تا زمانی که به هدفش برسد و این یعنی رسیدن به شیرینی زندگی و اگر کسی به رشته ای علاقه دارد و هدفی مشخص دارد بهتر است با برسی تمام ابعاد اگر توانش را دارد برای هدفش یک بار دیگر تلاش کند و هرگز خود را تسلیم شرایط نکند..
خداوند به همه ی ما حق زندگی داده است و همه ی ما شایستگی رسیدن به آرزو ها و اهدافمان را داریم، با هر شرایطی باید خودمان زندگی خودمان را بسازیم و خودمان مسئول کیفیت زندگیمان هستیم...
بی نام
۰۲:۱۲ ۱۵ شهريور ۱۳۹۸
پزشکی خوندن آی کیو میخواد ک هرکسی نمیتونه از پس درساش بربیا
جون خودمون رو ب دسته دکترای بی سواد نمیشه بدیم
ناشناس
۲۰:۴۷ ۱۴ شهريور ۱۳۹۸
اقا ، چرا از پزشکان میپرسید ؟ که براتون این ذهنیت بوجود بیاد که اونا نمیخوان دست زیاد بشه؟ من که الان دانشجوی ترم دو پزشکی هستم ، دارم میگم خدمتتون ، باور کنید توی واحد های عملی خیلی کمبود فضا و امکانات اموزشی مواجه هستیم و بعضی از دوستان من که درسشون کمی ضعیف تر هست به سختی متوجه درس میشن.
ناشناس
۱۹:۳۶ ۱۴ شهريور ۱۳۹۸
من که فوق لیسانس مهندسی شیمی از دانشگاه تهران دارم و بیکارم....کاش تجربی میخوندم
ناشناس
۱۸:۵۴ ۱۴ شهريور ۱۳۹۸
ما یکسال می مونیم با هر جون کندنی هست درس میخونیم زحمت میکشیم درصدها رو بالا میبریم ، بعد اقایون مسئول الویت رو میدن ب نظام جدیدها / هر چه ظلم بود در حق ما کردند و ما دم نزدیم !!
ناشناس
۱۵:۴۱ ۱۴ شهريور ۱۳۹۸
فعلاکه تعداد صندلی های پزشکی درانحصارمافیای پزشکان است تا خدای نکرده دست زیادنشه!!!
علیرضا
۲۱:۰۵ ۱۴ شهريور ۱۳۹۸
دوست عزیز اینجور نمی مونه.ماهم خدایی داریم
یه پزشک
۰۹:۳۵ ۱۵ شهريور ۱۳۹۸
اگه تعداد پزشکان زیاد بشه چی میشه؟
همین حالا هم کلی پزشک بیکار داریم