او افزود: قوه قضائیه هم با ما همکاریهای خوبی دارد به طوری که در برخی موارد که استانهای ما مشکلی مشاهده میکنند سریعا قوه قضائیه به میدان میآید و حتی در خیلی از موارد واقعا جلوتر از ماست.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران عنوان کرد: به موجب قانون باید استانداردهای ملی حکم شده را به دستگاههای دیگر که آنها هم اگر ضوابط و مقراراتی دارند به سازمان ارائه دهند، به صورت استاندارد ارائه شود تا سند رسمی کشور یک سند باشد.
او بیان کرد: تاکنون در برخی از حوزهها یک تشتت آرایی داریم و در برخی موارد اختلاف وجود دارد که اکنون قانون تکلیف را روشن کرده و باید حتما به استاندارد برسند.
بیشتر بخوانید:ماجرای ۱۴۰ هزار تن ذرت آلوده وارداتی به بندر امام خمینی(ره) به کجا رسید؟
او گفت: در غائله روزهای اخیر و بحث ذرتهای آلوده باید گفت علیرغم چالشهای زیادی که در این حوزه وجود داشت جلوی ۱۴۰ هزار تن ذرتی که آلوده به یک سم خاصی بود با نظر سازمان ملی استاندارد گرفته شد.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران تاکید کرد: صاحبان این ذرتها سه سال تلاش میکردند تا به گونهای بتوانند وارد کشور کنند، اما ما نگذاشتیم و این نشان میدهد هم جایگاه حاکمیتی سازمان بالاست و هم جاهایی مانند آزمایشگاههای آن مورد قبول همه مراجع است.
پیروز بخت تصریح کرد: در حوزههای مرجعیتهای مختلف سازمان برای ما وظایفی تعین کرده مثلا ما تنها مرجع تدوین استاندارد و تنها مرجع آزمایشگاهی هستیم یعنی هر جایی که در سازمان ملی استاندارد آزمایشگاهی وجود داشته باشد آن آزمایشگاه مرجع است و نظرش به عنوان فصلالخطاب تلقی میشود.
انتهای پیام/س