به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،امید قادری صبح امروز در جلسه شورای اداری ادارهکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه، اظهار داشت: با بازگشایی مرز خسروی طبق برآوردها، بیش از یک میلیون نفر از مرز خسروی تردد میکنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه افزود: مدیران شهرستانها در راستای تقویت گردشگری مذهبی و معرفی استان بیشترین بهره را از این فرصت ببرند.
او ادامه داد: با توجه به محدودیت زمانی برنامهریزی برای برپایی نمایشگاههای صنایع دستی و تبلیغات گردشگری بهویژه معرفی کرمانشاه ۲۰۲۰ سریعا انجام شود.
قادری راهپیمایی اربعین را بهترین فرصت برای معرفی رویداد بینالمللی کرمانشاه ۲۰۲۰ دانست و گفت: شهرستانهایی که در مسیر اربعین هستند با جدیت ضمن شرکت در جلسات هماهنگی نیازها و ضرورتها را برای خدماتدهی شناسایی کنند.
او با بیان اینکه در سطح شهرستانها موضوع ۲۰۲۰ در دستور کار قرار گیرد، تصریح کرد: کرمانشاه ۲۰۲۰ فرصت خوبی است تا بتوانیم کرمانشاه را به عنوان مقصد گردشگری معرفی کنیم.
این مسؤول تاکید کرد: مشکلات روستاهای هدف ۲۰۲۰ در شهرستانها شناسایی و برای تکمیل زیرساختها با فرمانداری هماهنگی لازم صورت گیرد، رویدادهای لازم در این روستاها را شناسایی و برای اجرا برنامهریزی لازم انجام شود.
قادری تاکید کرد: مدیران شهرستانها بیشترین تعامل را با امام جمعه و فرمانداران داشته باشند، بدون رضایت ائمه جمعه هیچ رویدادی گردشگری در شهرستانها برگزار نشود.
او اشتغال و سرمایهگذاری را یک مقوله بسیار مهم برای استان دانست و اظهار داشت: در مورد طرحهای سرمایهگذاری اگر انحرافی وجود دارد سریعا شناسایی و اصلاح شود.
به گفته قادری، طبق مصوبه کارگروه ایجادی استان هرکسی زمین برای سرمایهگذاری گرفته و در موعد مقرر اقدامی نکرده است کاربری آن بازگردانده میشود.
او ادامه داد: هر نوع زمینی که واگذار شده است، اما عملیات اجرایی آن شروع نشده است سریعا منعکس کنید، همچنین طرحهایی که ایجاد شدهاند، اما مشکل دارند، اصلاحات لازم را انجام دهند در غیر این صورت تخلف آن اعلام تا برای آنها تصمیمگیری شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه تاکید کرد: در حوزه طرحهای صنایع دستی نیز با افزایش نظارتها انحرافات کنترل شود.
او بیان کرد: اشتغال یک موضوع شهرستانی است مدیران شهرستانها در کارگروهها با جدیت حضور داشته باشند و مشکلات طرحها را رصد کنید تا پروژهها هرچه سریعتر در چرخه اجرا قرار گیرند.
قادری بابیان اینکه بالای ۹۰ درصد، اورامانات امسال کاندیدا جمهوری اسلامی ایران برای ثبت جهانی است، گفت: حفظ وضعیت بومی روستایی بهویژه درحوزه ساخت و ساز یک ضرورت است که باید با هماهنگی دستگاههای مرتبط و توجیه دهیارها و مردم شرایط را برای ثبت جهانی منطقه فراهم شود.
او جهانی شدن اورامانات را زمینهای برای تحول در گردشگری استان دانست.
این مسئول از مدیران خواست برای معرفی شهرستان و ظرفیتهای گردشگری از توان رسانهها استفاده کنند و افزود: مدیران با رسانهها ارتباط داشته و تعامل داشته باشند، خدمات اداره را اطلاعرسانی کنند.
انتهای پیام/ز