سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اتحادیه فروشندگان صنایع دستی در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

صنایع دستی در اشتغال زایی تاثیرگذار است/ بسته بندی نامناسب معضل صنایع دستی

عبداللهی گفت: هم اکنون صنایع دستی در اشتغال زایی تاثیرگذار است، این در حالی است که با موانعی در بازار دست و پنجه نرم می‌کند.

محمد عبداللهی رئیس اتحادیه فروشندگان صنایع دستی و اشیاء قدیمی در گفت وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت کنونی بازار صنایع دستی در بازار اظهار کرد: هم اکنون صنایع دستی، در اشتغال زایی تاثیرگذار است، این در حالی است که با موانعی هم در بازار دست و پنجه نرم می‌کند.

رئیس اتحادیه فروشندگان اتحادیه صنایع دستی و اشیاء قدیمی در ادامه از موانع پیش روی صنایع دستی در بازار گفت: تامین کالا و مواد اولیه از جمله لعاب، رنگ و سفال گری نمونه‌ای از این موارد است.

عبداللهی در ادامه از شعار رونق تولید که از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده گفت: صنایع دستی  همانند سایر صنایع در تلاش است که تا پایان سال، برنامه‌های مهمی را در دستور کار خود قرار دهد که امیدواریم این برنامه‌ها تا پایان سال، محقق شود.


بیشتر بخوانید: جای خالی برندینگ در بازار صنایع دستی/صنایع دستی به کشور‌های عربی صادر می شود 


رئیس اتحادیه فروشندگان صنایع دستی و اشیاء قدیمی بیان کرد: هم اکنون بسته بندی در صنایع دستی در بازار مناسب نیست و این موضوع می‌تواند رقابت را در بازار‌های جهانی کمتر کند؛ بنابراین می‌طلبد که این مهم بهبود یابد.

عبداللهی با اشاره به اینکه تعداد توریست امسال کاهش پیدا کرده است، اظهار کرد: سال گذشته نیز با کاهش توریست رو به رو بودیم و این شرایط اصلا قابل رضایت نیست.

رئیس اتحادیه فروشندگان صنایع دستی و اشیاء قدیمی گفت: هم اکنون یک هزار واحد رسمی و غیر رسمی تولید صنایع دستی در تهران مشغول به فعالیت اند.

انتهای پیام/

کاهش تعداد توریست در امسال

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
تولید کننده
۰۹:۱۵ ۱۵ شهريور ۱۳۹۸
بسته بندی خوابه.یعنی تولید خریداری نداره.
وقتی مبنای اخذ حقوق گمرکی تعداد بسته بندی باشه صادرات فله ای رواج پیدا کرده و برندسازی تقریبا غیرممکن میشه و صادرات ذلیل.