او افزود: امیدواریم با اقدامات انجام شده در آینده، روزی فرا برسد که ۹۰ درصد از اقدامات در راستای کاهش تصادفات به صورت سیستمی انجام پذیرد.
حسینی با بیان اینکه به زودی دوربینهای پرتابل دستی را برای اعمال قانون در اختیار یگانهای پلیس راه قرار خواهیم داد، افزود: باید خلأ نیروی انسانی و کمبود امکانات را با هوشمند سازی جبران کنیم.
رئیس پلیس راه ناجا با تأکید بر اثر گذاری تجهیزات و امکانات هوشمند در کاهش حوادث رانندگی، گفت: امروز باید ایدههایی ارائه شود تا یک سیستم، اقدامات چند واحد گشتی پلیس راه را در جادهها انجام دهد.
او افزود: انسان عامل اصلی ایجاد تصادفات رانندگی است، ولی معتقدیم که وسیله نقلیه و راهها نیز باید آنقدر با کیفیت باشند که خطای انسانی را جبران کنند.
سردار حسینی گفت: همه حقوق دانهای دنیا سختترین مجازات را برای چند جرم در نظر گرفته اند، این در حالی است که خطای یک فرد در رانندگی منجر به کشته شدن چند نفر میشود و هیچ عقل سلیمی این موضوع را نمیپذیرد.
وی با بیان اینکه راه، وسیله نقلیه و انسان سه عامل تصادفات هستند، افزود: در این عوامل، نقش مدیریت نباید نادیده گرفته شود و حضور پلیس و مدیریت وی در جادهها نیز در کاهش حوادث رانندگی میتواند بسیار موثر باشد.
رئیس پلیس راه ناجا با بیان اینکه برای کشور و حتی برای یک استان نمیتوان نسخه واحدی در خصوص کاهش تصادفات پیچید، افزود: باید با تدبیر و مدیریت خاصی، اقدامات لازم را در هر زمان و مکان مشخص اجرایی کرد.
انتهای پیام/م