سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توصیه های علوم پزشکی برای مسافران

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به افزایش سفر‌ها در شهریور ماه، توصیه‌هایی برای مسافران به منظور پیشگیری از مسمومیت غذایی داشت.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، حسین بیگلری با بیان اینکه پیشگیری از بروز مسمومیت‌های غذایی حین مسافرت به ویژه برای افرادی که قصد مسافرت به مناطق با آب و هوای گرمسیری را دارند حائز اهمیت است، اظهار کرد: هنگام مسافرت سعی شود از گروه‌های کودکان، سالمندان و زنان باردار که سیستم ایمنی ضعیف تری دارند و بیشتر در معرض خطر مسمومیت غذایی هستند، بیشتر مراقبت شود.

بیگلری افزود: بر همین مبنا در هنگام مسافرت باید از سلامت آب آشامیدنی مورد نظر اطمینان حاصل شود و یا آب به صورت بطری‌های آب معدنی دارای تاریخ اعتبار مصرف شود.

او گفت: سلامت یخ مصرفی و پاکیزگی ظرف نگهداری یخ نیز حائز اهمیت است. برای خنک نگهداشتن موادغذایی باید از دو لایه نایلون فریزر سفید استفاده کرد و مواد غذایی را در مجاورت آن قرار داد، نه اینکه به طور مستقیم یخ را روی مواد غذایی بگذاریم.

بیگلری عنوان کرد: مواد غذایی مورد نظر را نیز باید از سوپر مارکت‌های تحت نظارت مرکز بهداشت تهیه کرد و از خرید مواد غذایی از دست‌فروشان که اطمینانی از سالم بودن مواد غذایی آن‌ها نداریم و مدت‌ها در معرض نور آفتاب قرار دارند و فاسد شده اند، خودداری کرد.

او  افزود: هنگام خرید مواد غذایی کنسرو شده باید دقت کرد تاریخ اعتبار آن مخدوش نشده باشد و ممهور به مهر استاندارد باشند. همچنین از خرید کنسرو‌های پف کرده اجتناب شود.

بیگلری اظهار کرد: مواد غذایی در اولین فرصت پس از طبخ یا باید مصرف شود و یا داخل یخچال نگهداری شود و از نگهداری طولانی مدت در فضای باز پرهیز شود. همچنین مواد غذایی که بیرون از یخچال نگهداری می‌شوند باید با استفاده از لایه‌ای حفاظتی مانع نشستن مگس و حشرات بر روی آن‌ها شد.

او گفت: توصیه می‌شود در طول مسافرت از آبلیموی تازه، ماست و پیاز استفاده شود تا سیستم گوارش در برابر میکروب‌ها تقویت شود.

بیگلری عنوان کرد: همچنین شستشوی دست با آب و صابون بسیار حائز اهمیت است، زیرا به دلیل تماس با اسکناس و دست دادن با دیگران و... دست‌ها آلوده می‌شوند و با خوردن مواد غذایی احتمال مسمومیت با مواد غذایی افزایش می‌یابد.

او گفت: در صورت  دسترسی  نداشتن به آب و صابون، به طور موقت از پد‌های الکی برای ضدعفونی کردن دست‌ها استفاده شود، سپس در اسرع وقت با آب و مایع دستشویی دست‌ها شسته شود.

انتهای  پیام/ز


توصیه های بهداشتی  در سفر

برچسب ها: تغذیه ، درمان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.