او گفت: همدان از جمله استانهای غرب کشور به شمار میرود که علاوه بر درمان مردم این منطقه از بیماران سایر استانها از جمله، کرمانشاه، لرستان، مرکزی و ایلام در همدان نیز خدمترسانی میکند.
مدیر مرکز آموزشی درمانی بعثت با وجود امکانات درمانی و متخصصان خوب که در مراکز درمانی این استان فعال هستند، اما در برخی زمینهها نیز کمبود محسوسی مشاهده میشود، که به عنوان نمونه میتوان به خدماترسانی به بیماران سرطانی اشاره کرد، موضوعی که موجب شد تا در این زمینه اقدامات خوبی شکل بگیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا با اشاره به ساخت سه مرکز جامع سرطان در استان گفت:در چند سال گذشته سه مرکز جامع سرطان غرب کشور در همدان، بروجرد و کنگاور کلید خورد که با پیگیریهای فراوان مرکز جامع سرطان بروجرد و کنگاور به ملایر و کبودرآهنگ منتقل شد و عملیات ساخت آنها در حال انجام است.
شرایط خاص و راهبردی در کنار قرارگیری همدان در کریدور اصلی غرب به مرکز کشور این استان را ملزم میکند صاحب یک بیمارستان جنرال و یک مرکز تروما به بزرگی و توانمندی مرکز درمانی بعثت شود تا بیماران فرستاده شده از دیگر مراکز بتوانند در این بیمارستان خدمات درمانی دریافت کنند.
در کنار این مهم، نیاز به داشتن یک مرکز جامع برای درمان بیماران سرطانی در همدان و شهرها و استانهای اطراف از جمله دلایلی بود که سبب شد تا چند سال قبل مدیران درمانی همدان تصمیم بگیرند تا مرکز جامع سرطان این استان که قبلاً در زمینی به مساحت یک هزار و ۴۰۰ مترمربع ساخته شده بود را به ۲۵ هزار مترمربع توسعه دهند.
بهمن ماه سال گذشته بود که کیانی، رئیس بیمارستان بعث همدان «مرکز جامع سرطان ۳۵ درصد پیشرفت دارد که امید میرود فاز یک این مرکز تیرماه سال آینده بهرهبرداری شود.
از آنجا که هنوز این مرکزدرمانی سرطان تکمیل نشده است و با توجه به مشکلاتی که در زمینه تأمین داروی بیماران سرطانی در همدان وجود دارد موجب شده تا بیماران برای تأمین داروهای شیمی درمانی و استفاده از مراکز آزمایشگاهی به استانهایی همچون تهران و قم مراجعه کنند، بنابراین این مهم میطلبد تا با سرعت بخشیدن در ساخت و تکمیل این مرکز درمانی مورد نیاز بیماران سرطانی گام اساسی برداشته شود.
انتهای پیام/ا