او با اشاره به این که ارج نهادن به ارزشهای انسانی و کمک گرفتن از افراد مرتبط با سازمان و رسیدن به هدفهای از پیش تعیین شده به کمک همین افراد، از اهداف مدیریت مشارکتی به شمار میرود، افزود: شریک شدن در کامیابیها در مقابل انباشت ناکامیها یکی از نتایج مدیریت مشارکتی است و در این صورت اگر سازمانی به موفقیت دست پیدا میکند متعلق به همه همکاران است.
رحیمی با بیان این که دو نوع مدیریت مشارکتی و سنتی در سازمان وجود دارد، ادامه داد: مدیریت مشارکتی، قدرت را در کار تیمی میداند، اما مدیریت سنتی، قدرت را ناشی از جایگاه مدیریت میداند.
استاندارفارس با اشاره به این که در مدیریت مشارکتی حاکمیت بر قلوب یک اصل است و داشتن دانائی و توانائی بر امور موجب پاسخگویی میشود، گفت: در مدیریت مشارکتی به راحتی دانش و اطلاعات با دیگران به اشتراک گذاشته میشود؛ در صورتی که در مدیریت سنتی اطلاعات را پنهان میکنند تا قدرت در یک فرد متمرکز شود.
رحیمی با بیان این که در مدیریت مشارکتی، طوفان فکری به همراه تیم کاری تعریف میشود، تصریح کرد: در مدیریت سنتی راهکارها از پیش تعیین شده است؛ در شرایطی که در مدیریت مشارکتی از ایدهها و طرحهای اعضای تیم استقبال میشود در مدیریت سنتی، گاهی به این پیشنهادها توجه میشود.
نماینده عالی دولت در استان فارس گفت: در مدیریت مشارکتی برای تیم همکاران زمان و منابع فوری تامین میشود و افراد اجازه پیدا میکنند نقشهای منعطف و سیاری داشته باشند؛ اما در مدیریت سنتی به نقشهای ثابت افراد توجه میشود.
او با تاکید بر این که در مدیریت مشارکتی بر ریشه یابی مشکلات تمرکز میشود و بازخورد کارها دریافت میشود، اظهارداشت: در مدیریت سنتی به نقشهای ثابت افراد توجه میشود و ارزیابی به صورتی سالیانه و بر مبنای خط مشی کلی سازمان صورت میگیرد.
استاندار فارس با اشاره به این که مدیریت باید بر مبنای حاکمیت بر دلها باشد تا به سایر مسائل نیز رهنمون شود، افزود: به راحتی نمیتوان قلوب دیگران را تسخیر کرد و نیازمند اقدامات بدیع خواهیم بود.
رحیمی با تاکید بر این که سازمان را باید به یک خانواده بزرگ تبدیل کرد و هرچه را برای خانواده خود میپسندیم برای کارمندان نیز بپسندیم، ادامه داد: باید کارکنان، علائق و انگیزههای آنان را به خوبی بشناسیم که در این صورت میتوانیم کارهایی را به آنها بسپاریم که با علائق آنها همخوانی داشته باشد.
نماینده عالی دولت در استان فارس تصریح کرد: باید نظرات کارکنان را کاملا بشنویم و بعد تصمیم بگیریم؛ باید به خاطر داشته باشیم کارکنان در کنار شغلشان زندگی شخصی نیز دارند و باید به عنوان یک اصل به این موضوع توجه کنیم.
او با بیان این که هدیههای کوچک میتواند معجزه کند و موفقیتهای کوچک نیز باید در سازمانها جشن گرفته شود، افزود: تکنولوژی اداره سازمانها باید به روز شود و هرگز آموزش را دست کم نگیریم.
استاندار فارس با تاکید بر این که انتخاب تعدادی از دستگاهها و مدیران به عنوان برگزیدگان جشنواره شهید رجایی، به معنای انکار تلاش سایرین نیست، گفت: باید بر اساس شاخصها تعدادی از دستگاهها و مدیران هر ساله به عنوان برگزیده معرفی شوند.
او با تاکید بر این که فرمانداران استان فارس در آینده با شاخصهای متحول شدهای ارزیابی خواهند شد، گفت: شفاف سازی، کاهش بروکراسی، کاهش زمان جذب اعتبارات، استفاده از اوراق و تهاتر، کاهش هزینههای جاری، استفاده از جوانان و بانوان، کسب رضایت مردم و رعایت شعائر اسلامی را از جمله شاخصهایی دانست که در جشنواره سال آینده شهید رجایی مورد تاکید ویژهای قرار خواهند گرفت.
در این مراسم که با حضور مدیران استانی و ملی برگزار شد، آقایان سعید محمودی؛ مدیرکل محیط زیست، غلامعباس حسینی، مدیرعامل شرکت گاز فارس، حجتالاسلام محمدصادق مهرابی؛ مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی و محمد بذرافشان؛ مدیرکل کمیته امداد امام (رع) به ترتیب به عنوان مدیران برتر دستگاههای اجرایی استان معرفی شدند.
همچنین آقایان امیرحسین جمشیدی؛ مدیرکل دفتر فنی و امور عمرانی، رحیم آزادی؛ مدیرکل دفتر مدیریت بحران، غلامرضا مهرجو؛ مدیرکل امور اداری و مالی و خانم سمیه یگانه؛ معاون ادارهکل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری به عنوان مدیران برتر حوزه ستادی استانداری فارس معرفی شدند.
رهام پیکری؛ فرماندار شهرستان مرودشت، جلیل حسنی، فرماندات لارستان، اشکان کاظمی؛ فرماندار کوار و سیدکمال علوی، فرماندار فیروزآباد نیز به عنوان فرمانداران برتر در فارس معرفی شدند.
انتهای پیام/م