وی افزود: بعضی از ناشران در حوزه بزرگسال کتاب سلبریتیها را به دلیل چهره معروفشان چاپ میکنند؛ این گاهی باعث رونق فروش کتابهایی با مضمون و محتوای کم کیفیت میشود.
عرب امیری ادامه داد: هیچ کس نمیتواند جلوی نوشتن بازیگر یا فرد دیگری را بگیرد؛ اما میتوانیم به طور جدی در خصوص کار اشتباه این ناشران برای چاپ کتابهای بی ارزش و کاهش انگیزه ناشران اصیل مقابله کنیم.
این نویسنده با اشاره به مشکلات جهانی کردن آثار ادبی کشور اظهار داشت: از دغدغه های اصلی نویسندگان امروزی جهانی نشدن آثار ادبی است.
وی درباره انتشار آثار طنز هم اظهار کرد: در حوزه طنز سال هاست که در ادبیات روزنامهای مانده ایم و نتیجه ادبیات مشروطه را مشاهده میکنیم. اما در ادبیات کشورهای دیگر با سلیقهها و طنزهای مختلف آشنا هستیم. از بسیاری از نویسندگان ما آثار اصیل و ارزشمندی وجود دارد که ناشناخته مانده است. این افراد موفق باید به کمک محققان و ناشران، شناسایی و آثارشان به مخاطب عرضه شود.
این نویسنده در خصوص جهانی نشدن آثار ادبی کشور گفت: متأسفانه بسیاری از نویسندگان ارتباطات زیادی با دیگر کشورها در به نمایش گذاشتن آثارشان برقرار نمیکنند.
وی افزود: فیلمسازان بعد از ساخت اثر هنری خود فیلم را برای دیده شدن و شناختن به مخاطب جشنوارههای گوناگون میفرستند. اما متاسفانه نویسندگان هیچ انگیزه و تمایلی جهت دیده شدن آثارشان در کشورهای دیگر ندارند. البته ساخت اثر هنری تصویری هم در ماندگاری و معرفی کتاب ها تاثیر بسیار دارد. کتابی مثل قصههای مجید وقتی به صورت سریال ساخته شد، خیلی بیشتر به مخاطب معرفی شد.
انتهای پیام/