او ادامه داد: امسال حدود یک میلیون دانش آموز تحت پوشش طرح هدایت تحصیلی قرار میگیرند که بخش عمدهای از آنها این فرآیند را به اتمام رساندهاند و تعدادی هم بعد از اعلام نتایج آزمون شهریور ماه هدایت تحصیلی را انجام میدهند.
مدیر کل امور مشاوره وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه امسال هم مطابق دو سال گذشته ظرفیت مناطق و مدارس در فرآیند پذیرش تاثیر گذار بوده است، تصریح کرد: سعی بر این بود تا دانش آموزان در فرآیند توزیع بر اساس رتبهبندی که مبتنی بر عملکرد تحصیلی آنهاست ثبت نام شوند.
بیشتر بخوانید: شنبه؛ آغاز فرآیند هدایت تحصیلی دانش آموزان
شکوهی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه کدام رشتهها امسال بیشترین پذیرش را داشتهاند، گفت: با توجه به ارزیابیهای انجام شده در کمیته اجرایی هدایت تحصیلی استقبال دانش آموزان پایه دهم از ورود به رشته تجربی نسبت به سالهای قبل کاهش یافته است و در مقابل استقبال برای تحصیل در رشته علوم انسانی افزایش قابل توجهی را نشان میدهد.
او ادامه داد: البته برآورد نهایی درباره ورود دانش آموزان به رشتههای تحصیلی مختلف هنوز به جمع بندی نرسیده است و آبان ماه میتوان در این مورد اظهار نظر قطعی کرد.
مدیر کل امور مشاوره وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه خانوادهها در فرآیند هدایت تحصیلی توصیههای مشاورهای و توانمندیهای دانش آموزان را مورد توجه قرار دهند، تاکید کرد: توصیههای مشاورهای برای دانش آموزان در نظر گرفته شده است که این موضوع به بهبود انتخاب رشته دانش آموزان کمک میکند و خانوادهها فارغ از جو جامعه و واقع بینانه نسبت به این موضوع توجه داشته باشند.
شکوهی در پاسخ به پرسشی دیگر برای ضوابط تغییر رشته دانش آموزان گفت: دانش آموزان برای تغییر رشته از دهم به یازدهم و یازدهم به دوازدهم باید دروس غیر مشترک در رشته مورد نظر را امتحان داده و قبول شوند تا امکان تحصیل در آن رشته را داشته باشند بنابراین نیازی به شرکت در سایر دروس مشترک وجود ندارد.
انتهای پیام /