او با اشاره به حضور نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در این مراسم افزود: از رئیس سازمان برنامه و بودجه قول گرفتیم که بتوانیم از ظرفیت تبصره ۱۸ استفاده کنیم تا تولیدات داخلی و اشتغال در حوزه واگن سازی رونق یابد.
شهردار تهران ادامه داد: گلوگاه ما در مترو تعداد واگنهایی است که باید تأمین شود و ۲ هزار واگن را در دستور کار داریم و شرکت واگن سازی تهران آمادگی این تولید را دارد و آماده استفاده از ظرفیت آن هستیم.
حناچی در خصوص وضعیت ایمنی خط ۷ مترو که پیش از این حاشیه ساز شده بود، گفت: علت تأخیر در افتتاح، موضوع سیگنالینگ و ایمنی بود و اگر ایستگاهی ایمن نباشد، ما آن را افتتاح نمیکنیم و موضوع دیگر مربوط به هواکشها و سرفاصله قطارهاست که طبیعتاً در سرفاصلههای زیاد مانند ۱۵ دقیقه ما شرایط ایمنیمان نسبت به سرفاصله ۲ دقیقه متفاوت است، لذا این استانداردها را به طور قطع رعایت میکنیم.
بیشتر بخوانید: قول سازمان برنامه و بودجه به شهرداری تهران/ نوبخت: ۴ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل خطوط مترو کمک میکنیم
شهردار تهران با بیان اینکه امروز ۴ قطار را به شبکه مترو اضافه کردیم، تصریح کرد: این ۴ قطار همان ۷۰ واگنی بود که در گمرک معطل مانده بود که حدود ۲۸ واگن امروز به مجموعه خطوط مترو اضافه شد.
او در ادامه گریزی هم به ماجرای سرقت سردیس قیصر امینپور در منطقه ۲ شهرداری تهران زد و گفت: من هم این موضوع را شنیدهام، اما هنوز فرصت نکردم که گزارشات آن را مطالعه کنم و سرقت اموال عمومی فقط مربوط به مجسمهها نیست و ما شاهد سرقت دریچههای چودنی هم هستیم، اما به هر صورت برای حل این مشکل، مسئله را پیگیری میکنیم.
حناچی در خصوص برگزاری نمایشگاه عطر سیب تصریح کرد: امسال این نمایشگاه در بوستان گفتگو برگزار میشود و شکل آن مقداری متفاوت است و بیشتر به تولیدات ایام عزاداری اختصاص خواهد یافت.
شهردار تهران تصریح کرد: کمک به تولیدات محتواهای عاشورایی برای خانوادهها شکل میگیرد و در کنار آن هم اقلامی بدون سود و یا با حداقل سود عرضه خواهد شد.
او ادامه داد: بازسازی اتوبوسها در دستور کار است و تاکنون ۱۵۰ مورد به شبکه اتوبوسرانی پیوستهاند و از محل تبصره ۱۸ هم موضوع نوسازی ناوگان اتوبوسرانی را دنبال میکنیم تا کمبود ۳ هزار دستگاه اتوبوس جبران شود.
حناچی در پاسخ به سئوالی درباره مسکن استیجاری تصریح کرد: در جلسه تولید مسکن این پیشنهاد توسط ما داده شد که شهرداریها توان انجام این مأموریت را دارند و اگر دولت کمکهایی را که به بخش خصوصی میدهد، به بخش عمومی مانند شهرداریها هم اختصاص دهد، بخشی از آن میتواند به مسکن مورد حمایت و یا مسکن اجتماعی اختصاص یابد، چنانچه شهرداریها در دنیا متوجه این بخش هستند و از آن حمایت میکنند.
انتهای پیام/