سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساخت مستند زندگی شهید اسیر کلید خورد

پروژه ساخت مستند زندگی فیض الله شهلایی اسیری که ۹ ماه در لیست شهدا بود، با عنوان بیگانه در محل زندگی‌اش در روستای باگ از توابع شهرستان دنا در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج،این مستند به کارگردانی سید محمد علوی فیلمساز جوان کهگیلویه و بویراحمد از ۳۰ مردادماه آغاز و تا ۲۵ شهریور ۹۸ به پایان می رسد و مراحل تدوین آن همزمان با تصویربرداری انجام می شود.
کارگردان جوان این مستند گفت: این مستند با عنوان بیگانه در خانه این جانباز و آزاده دفاع مقدس در روستای باگ از توابع شهر پاتاوه و همچنین شهر یاسوج و چندین لوکیشن معروف دیگر در مدت ۳۰ روز فیلمبرداری می‌شود.

محمد علوی افزود این مستند شامل مصاحبه‌، تصاویر آرشیوی و البته بازسازی لحظه‌های مهم و حیاتی در زندگی  شهلایی است.
سید محمد علوی ساخت مستندهای سرداران شهید عنایت الله بازگیر و شهید سید مرتضی شیرودی، مستند غواص گمنام، فیلم کوتاه کافه سزار و مستند قابله را در کارنامه فیلمسازی خود دارد.
به گفته علوی: این اثر مستند به دو برهه از زندگی فیض الله شهلایی آزاده و جانباز هشت سال دفاع مقدس می‌پردازد. 
نویسنده و کارگردان سینمای کوتاه و مستند ادامه داد:  فیض الله شهلایی رزمنده، جانباز و آزاده هشت سال دفاع مقدس است که در عملیات والفجر هشت خبر رسید به درجه رفیع شهادت نائل آمده است.
علوی افزود: خانواده فیض الله شهلایی غرق در عزای شهیدشان به سوگ نشسته بودند که خبری آمد و به نه ماه عزانشینی خانواده فیض الله شهلایی رنگ دیگری داد. 
او ادامه داد: شهلایی در مصاحبه رادیویی با صلیب سرخ اعلام کرد در عملیات والفجر هشت به اسارت نیروهای بعثی درآمده و خواهان این است که هر کس صدایش را می شنود سلامش را به خانواده اش برساند.
فیض الله شهلایی پس از اسارت به وطن برگشت و قبر وی در گلزار شهدای باگ این بار سنگ قبری شهیدی گمنام شد.

کارگردان این فیلم کوتاه در این مستند ابتدا شهادت و اسارت و زندگی پر از درد و رنج شهلایی از جراحات جانبازی را با دوربین خود روایت می کند و در بخش دیگر این فیلم به موضوع شهید گمنام و درد دل های فیض الله شهلایی و شهید ناشناخته آرمیده در خاک می پردازد. 

شهلایی بیش از ۵ سال از عمر خود را در زندان‌های بعثی ها گذراند و به دلیل تحمل شرایط سخت اکنون با مشکل حاد جسمی روبه رو است.

انتهای پیام/ط

ساخت مستند زندگی شهید فیض الله شهلایی 

 

برچسب ها: دفاع مقدس ، شهدا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.