سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اعتراض به نشست گروه هفت در شهرهای فرانسه به خشونت کشیده شد + تصاویر

همزمان با آغاز برگزاری نشست گروه هفت در بیاریتز فرانسه، ده‌ها هزار نفر از مردم شهر‌های مختلف این کشور تظاهرات کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، همزمان با آغاز برگزاری نشست گروه هفت در بیاریتز فرانسه، ده‌ها هزار نفر از مردم شهر‌های مختلف این کشور به خیابان‌ها آمدند و تظاهرات کردند. تظاهرات در تعدادی از شهرهای فرانسه از جمله اوندای با دخالت پلیس  به خشونت کشیده شده است.

در پاریس، جنبش جلیقه زرد‌ها با پیوستن به انجمن فعالان ضدجهانی سازی مطابق برنامه هر شنبه در خیابان‌های پاریس تظاهرات کردند. آن‌ها که جنبش خود را از نوامبر سال ۲۰۱۸ آغاز کردند و هر شنبه در اعتراض به سیاست‌های اقتصادی امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه راهپیمایی می‌کنند، این هفته همزمان با آغاز نشست گروه هفت در شهر بیاریتز، در اقدامی هماهنگ با فعالان ضد جهانی سازی، به تظاهرات در خیابان‌های پاریس پرداختند.

دیروز، در شهر اوندای که در مرز فرانسه با اسپانیا --جنوب غربی فرانسه-- واقع شده جمعی از فعالان ضدجهانی سازی در اعتراض به برگزاری نشست گروه هفت راهپیمایی کردند. اعتراضات به برگزاری نشست سران گروه هفت که در این شهر همچنان در حال برگزاری است با دخالت پلیس  به خشونت کشیده شده است. همچنین در میان آنها، اعضای جنبش جلیقه زرد‌ها نیز به چشم می‌خورد. به گفته برگزارکنندگان، این تظاهرات به منظور جلب توجه به سهم کشور‌های عضو گروه هفت در افزایش نابرابری و تأکید بر تفاوت بین وعده‌های رهبران و اقدامات آن‌ها است.

در شهر بیاریتز نیز عده‌ای زیادی از فعالان ضد جهانی سازی در مقابل مقر برگزاری این نشست تظاهرات کردند که با دخالت پلیس به خشونت کشیده شد. پلیس همچنین اقدام به بازداشت عده‌ای از فعالان کرده است.

روز گذشته نیز عده‌ای از فعالان آکسفام در حالی که لباس آتشنشانی به تن داشته و ماسک سران گروه هفت را به صورت زده بودند، ضمن انتقاد از سیاست‌های آن‌ها خواستار اتخاذ فوری شیوه‌هایی برای کاهش فقر در جهان شدند.

نشست گروه هفت به ریاست امانوئل مکرون از ۲۴ تا ۲۶ اوت در فرانسه برگزار می‌شود و قرار است موضوع نابرابری و پیشرفت دسترسی جهانی به رفاه اجتماعی را مورد توجه قرار دهد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.