او ادامه داد: در دهه ۶۰ ما به دنبال مهندسی معکوس بودیم، اما متوجه شدیم که سلاحهای قدیمی مشکلات جدی داشتند به همین خاطر با ایجاد دفاتر طراحی و تحقیقات توانستیم ۷۷۰ سلاح بومی را طراحی کرده و بسازیم.
جانشین وزیر دفاع در ادامه درباره پیشرفت های دفاعی کشور گفت: ما در حوزه موشکی در دو رده موشکهای سوخت مایع و جامد کارهای مهمی انجام دادیم و با دستور مقام معظم رهبری مبنی بر نقطه زنی موشکها امروز ما موشکهای نقطه زن داریم.
بیشتر بخوانید: وزارت دفاع مایه افتخار کشور است
او افزود: البته ما در زمینه برد موشکی هم توانستیم بر اساس شدت و میزان تهدید و تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر نهایت برد ۱۸۰۰ کیلومتر کار انجام و در کنار این موارد موشکهای کروز ساخته شد.
سردار تقی زاده خاطرنشان کرد: ما تصمیم گرفتیم که تحقیق و ساخت را در تزار شهدا انجام دهیم و امروز فرزندان انقلاب در هستههای خود سلاحهای پیشرفتهای را بسازند. ما در بحث هوایی هم توانستیم جنگنده رزمی و آموزشی کوثر ۸۸ را طراحی و خط تولید آن را به راه انداختیم.
او ادامه داد: در زمینه موشکهای ضد تانک هم ما ششمین کشور تولید کننده هستیم. در تولید تانک هم ما چهارمین کشور تولید کننده هستیم که توانستیم با تحقیقات لازم تانک کرار را بسازیم؛ همه ما این را باور داریم که میتوانیم از آمریکاییها پیشی بگیریم.
جانشین وزیر دفاع در ادامه به تشریح پیشرفت های کشور در سایر زمینه ها ادامه و اظهارکرد: ما در بحث صنایع الکترونیک امروز رادار کاوش را ساختیم که از نمونههای خارجی خود بسیار پیشرفتهتر است. در زمینه تجهیزات پدافندی موشکهای کوتاه برد را ساختیم و سپس در رده میان برد موشک صیاد ۲ را ساختیم و بعد از آن هم در رده برد بلند سامانه باور ۳۷۳ را ساختیم که سبک جدیدی در سامانههای پدافندی ایجاد کرده است.
او افزود: در حال حاضر ۷۷۰ محصول سبک و با قدرت بالا توسط جوانان کشور ساخته شده که در این زمینه همکاری خوبی را با دانشگاهها داشتهایم. در حال حاضر به دنبال انجام تحقیقاتی هستیم که نیاز نیروهای مسلح است. البته باید در اینجا خاطرنشان کنم که این نیازها هم براساس تهدیدات روز اعلام شده است.
سردار تقی زاده گفت: این افتخار است که بیش از ۲۰ هزار شهید دولت در کشور حضور دارند و از خداوند میخواهیم که خادم شهدا باشیم.
انتهای پیام/