سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جانِ انجیر

انجیر میوه مغذی و خوش طعمی است که در زبان عربی تین نامیده می‌شود و از معدود میوه‌هایی است که نام آن در قرآن ذکر شده و خداوند به آن قسم خورده است که این به خاطر فواید فراوانی است که در انجیر نهفته است. در کلام معصومین نیز به این میوه بسیار سفارش شده برای مثال از امام رضا (ع) روایت شده است که انجیر بوی بد دهان را می‌برد، استخوان را استحکام می‌بخشد و با وجود مصرف آن دیگر نیازی به دارو نیست. همچنین انجیر مو را می‌رویاند، درد را می‌برد و همانند‌ترین چیز به گیاهان بهشت است. کتب مقدس یهودیان و نویسندگان قدیمی یونان و روم نیز از خواص انجیر فراوان گفته اند. شیره این میوه بهشتی از دیدگاه طب سنتی دارای طبیعت گرم و‌تر است که از حرارت دهی و غلیظ شدن آب این میوه به دست می‌آید. اغلب صاحبان باغ‌های انجیر برای استفاده از خواص انجیر در فصول دیگر و افزایش ماندگاری آن، این میوه را خشک کرده و یا به شیره انجیر تبدیل می‌کنند، زیرا انجیر رسیده زود خراب می‌شود. هنگامی که انجیر به شیره تبدیل می‌شود، تمامی خواص حجم زیادی انجیر به صورت فشرده در اختیار شماست به طوری که مصرف یک قاشق غذاخوری شیره انجیر می‌تواند با مصرف یک فنجان از خود میوه برابری کند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
احمد
۰۹:۵۲ ۰۹ شهريور ۱۳۹۸
هیچ انجیری مثل انجیر استهبان که قطب انجیر و بزرگترین باغ شهر انجیر دیم در جهان می باشد، نمی شود. بسیار شیرین و خوش طعم می باشد.
ناشناس
۰۸:۴۴ ۰۲ شهريور ۱۳۹۸
عاليه
ناشناس
۱۰:۰۰ ۳۰ مرداد ۱۳۹۸
به به چه منا طر زیبائ
محمد اسماعیلی
۰۸:۳۱ ۳۰ مرداد ۱۳۹۸
احسنت به خانم کابلی. امیدوارم با قلم دوربین همیشه به همین خوبی رسالت خبرنگاری خودشون رو در قالب هنر عکاسی به نمایش بگذارند.
نعمتی
۰۷:۳۱ ۳۰ مرداد ۱۳۹۸
متاسفانه توضیحات در باره انجیر بسیار نامفهوم بود غیر قابل استفاده