مربایی با عطر بهشت

۰۸ / ۰۲ / ۱۳۹۸ - ۲۳:۵۴
/

با شروع فصل بهار و اوایل اردیبهشت، غنچه‌های سفید نورسته در میان برگ‌های همیشه سبز درختان نارنج در کوچه و خیابان‌های استان گلستان، آرام آرام که می‎شکفد و باز می‎شود، عطرش، مشام را سِحر می‌کند و جان پُر می‌شود از لطافتی بهشتی؛
خاله آسیه که در روستای بالا‎جاده زندگی می‎کند نیز، چون اکثر گرگانی‎ها در این بین مشغول جمع کردن بهار نارنج می‌شود تا از آن مربایی شیرین و خوش عطر درست کند.
برای پختن مربای بهار نارنج، ابتدا با پهن کردن پارچه زیردرخت نارنج، شکوفه‎های معطر را جمع می‎کنند و پس از آن، گلبرگ‌ها را از یکدیگر جدا کرده و پس از شستشو شکوفه‌ها را در دیگ مسی به همراه آب یک بار جوشانده و با افزودن مقدارکمی از آب نارنج، رنگ سفید این گل‌های معطر تثبیت شده و تلخی آن از بین خواهد رفت. پس از این کار، گلبرگ‌ها را با محلول آب و شکر جوشانده، برای جلوگیری از شکرک زدن مربا مجدد از مقداری آب نارنج استفاده می‎کنند.

پربازدیدترین عکس‌ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.