سرهنگ کهریزی رییس پلیس راه استان مرکزی در این جلسه ضمن ارائه آمارها گفت: در ۴ماهه ابتدای امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۷ درصد تصادفات منجر به فوت در استان مرکزی کاهش یافته است
وی افزود در استان مرکزی ۲۶ نقطه حادثه خیز وجود دارد که نیاز است برای برطرف کردن نقاط پرحادثه اقدامات لازم صورت بگیرد.
زندیه وکیلی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی در این نشست گفت: در بحث ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی استان مرکزی در طول ده سال گذشته حدود ۵۰ درصد کاهش تصادفات و تلفات جادهای داشتیم و در سال ۱۳۹۳ رتبه اول کاهش تصادفات در سطح کشور را کسب نمودیم و علیرغم دارا بودن حجم زیادی از آزادراهها و بزرگراهها همیشه در بحث کاهش تصادفات و تلفات سوانح رانندگی جزو استانهای متوسط به بالا بوده ایم.
زندیه وکیلی افزود: در شاخص کاهش زمان امداد رسانی، استفاده از امداد هوایی و پایگاههای ثابت و سیار امداد جادهای نسبت به گذشته ارتقاء پیدا کرده و وضعیت بهتری داریم و برای رفع نقاط حادثه خیز و روشنایی محورهای آزادراهی استان اقدامات خوب و مناسبی توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای انجام داده و پلیس راه استان هم در محورها بویژه در طرحهای زمستانی و نوروزی حضور موثر و سهم بسزایی در کاهش سوانح رانندگی داشته است.
او جاده، عامل انسانی و خودرو را ۳ گزینه موثر در سوانح رانندگی دانست و گفت: بجز اقدامات راهداری و کنترلهای پلیس راه، دو عامل انسانی و خودرو، نقش موثری در افزایش یا کاهش سوانح رانندگی دارند که این عوامل از دو فرآیند فرهنگ سازی و اقدامات در سطح ملی تاثیر پذیرند که بویژه ایمنی خودرو نیاز به اقدامات در سطح ملی دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی تصریح کرد: درصد فوتیهای خودرو پراید بسیار بالاست و در این رابطه نیاز به اقدام در سطح ملی است و از طرفی بسیاری از سوانح رانندگی در محورهای استان مرکزی به علت وجود کریدورهای شمالی جنوبی و شرقی غربی کشور در این استان؛ مربوط به خودروهای عبوری است و اقدامات استانی در راستای فرهنگ سازی در این رابطه تاثیر چندانی ندارد.
او خواستار حضور بیشتر پلیس راه و راهور در رسانهها و فرهنگ سازی در سطح ملی شد و عنوان داشت: اقدامات نرم افزاری منجر به فرهنگ سازی میشود و استفاده از مجموعه مدیران دستگاههای مرتبط با ترافیک، همیاران پلیس و پلیس ناحسوس در سطح جاده ها؛ در کنار استفاده از ابزارهای نوین کنترل سرعت، منجر به کاهش بیشتر تصادفات و سوانح رانندگی خواهد شد.
اکرمی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی در این جلسه با تاکید بر اجرای اقدامات مناسب برای کاهش تلفات جادهای گفت: استان مرکزی به دلیل این که در مرکز کشور واقع شده حجم بالای ترددهای جاده را در کشور به خود اختصاص داده است و با توجه به اهمیت موضوع نیاز است برای ایمن سازی جادههای استان و همچنین احداث امکانات نظارتی پلیس در محورهای استان اهتمام ویژه صورت گیرد و پلیس راه استان نسبت به گذشته مجهزتر شود.
اکرمی افزود: امروزه در دنیا پلیس انسانی جای خودش را به پلیس الکترونیک داده است و در این مسیر باید دوربینهای مجهزای برای ثبت تخلفات در اختیار استان قرار بگیرد تا بتوان با متخلفین رانندگی با شرایط مطلوب تری برخورد کرد.
زندی فر مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان در پایان جلسه این جلسه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک ،گفت: در این جلسه مصوب شد در سال جاری ۴۵ دوربین ثبت تخلفات رانندگی در محورهای استان نصب شود تا بتوانیم کنترل بیشتری برای جادههای استان داشته باشیم.
زندی فر افزود: همچنین قرار است پلیس راه استان نسبت به گذشته از لحاظ امکانات مجهزتر شود و با کنترل بیشتر جادهها شاهد کاهش آمار تصادفات در استان باشیم.
انتهای پیام / ج