سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش فعالیت‌ کلینیک اشتغال و کارآفرینی دانشگاه علمی کاربردی

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه از برگزاری پنجمین نمایشگاه اشتغال و کارآفرینی در استان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، مزدک رادمکلشاهی امروز شنبه در نشستی خبری با اصحاب رسانه از افزایش فعالیت‌های کلینیک اشتغال و کارآفرینی دانشگاه علمی کاربردی واحد استان کرمانشاه خبر داد و اظهار داشت: در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری به سال رونق تولید نامگذاری شده است دانشجویان و عموم علاقمندان به حوزه‌های کسب و کار در کلینیک اشتغال و کارآفرینی دانشگاه علمی کاربردی واحد استان کرمانشاه مشاوره می‌شوند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه افزود: تاسیس مراکز نوآوری و علمی کاربردی را در سال ۹۸ در دستور کار داریم و امیدواریم با این حرکت بتوانیم برای ایجاد رویداد‌هایی مثل استارت آپ‌ها موفق عمل کنیم.

او با بیان اینکه در آذر ماه امسال قرار است استارتاپ نخود در سطح کشوری برگزار شود، بیان  کرد: استان کرمانشاه در حوزه نخود بالاترین میزان کشت را به خود اختصاص داده است، اما این محصول خام‌فروشی می‌شود و هیچ فناوری بر آن انجام نمی‌گیرد.

رادملکشاهی گفت: در این زمینه با صحبت‌هایی که با شورای عالی نخود شده قرار است این استارتاپ استان کرمانشاه و همزمان با جشنواره ملی نخود برگزار کنیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه افزود: همچنین در حوزه اشتغال و کارآفرینی هفته آخر آبان ماه پنجمین نمایشگاه اشتغال و حوزه کارآفرینی را برگزار خواهیم کرد که امیدواریم امسال نیز همانند ۲ سال قبل این برنامه را به خوبی اجرا کنیم.

او هدف از برگزاری این استارتاپ را کاشت، فرآوری و بازاریابی نخود دانست و گفت: در این خصوص ایده‌هایی که در راستای ایجاد کسب و کار در بخش نخود را بررسی می‌کنیم و پس از انتخاب آن‌ها را به سرمایه‌گذاران معرفی خواهیم کرد.

رادملکشاهی یادآوری کرد: حضور در جشنواره حرکت از دیگر اقدامات دانشگاه علمی کاربردی استان بود که مرداد ماه سال جاری داوری مسابقات آن برگزار شد و برگزیدگان علاوه بر تجلیل در آیین اختتامیه به مرحله ملی جشنواره حرکت راه یافتند.

این مسئول با بیان اینکه جشنواره رویش یکی دیگر از برنامه‌های پیش روی این دانشگاه است، اظهار داشت: در حوزه فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی، المپیاد فرهنگی دانشجویی را به میزبانی شهر کرد برگزار کردیم که دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه در این دوره در بخش دختران صاحب ۶ مدال و در بخش پسران صاحب ۱۳ مدال شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه گفت: طی یکسال اخیر طبق دستوالعمل شورای عالی اداری کشور مراکز علمی کاربردی دولتی در تمام استان‌ها غیر فعال شدند.

او ادامه داد: به دلیل اینکه از تعداد ۲۰ مرکز علمی کاربردی استان کرمانشاه ۱۲ مرکز آن دولتی است لذا مجبور شدیم آن‌ها را غیرفعال اعلام کنیم و در این راستا هیچ دانشجویی جذب نشد.

رادملکشاهی از واگذاری این مراکز به بخشخصوصی خبر داد و افزود: علی رغم اینکه چند درخواست در این زمینه داشتیم، اما به دلیل پاره‌ای مشکلات حقوقی تا کنون موفق به این کار نشدیم.

این مسئول غیر فعال شدن مراکز دولتی را برای استان کرمانشاه یک آسیب قلمداد کرد و بیان داشت: برای کاهش این آسیب رشته‌های این مراکز را به سایر مراکز علمی کاربردی منتقل کردیم.

رئیس دانشگاه جامع عملی کاربردی کرمانشاه در ادامه از سطح بندی مراکز علمی کاربردی به ۳ سطح یک، دو و سه سخن گفت و افزود: هیچ استانی در سطح یک قرار ندارد و در سطح دو از بین ۵۰۰ مرکز علمی کاربردی کشور ۲۰۰ مرکز در این سطح قرار گرفتند که چهار مرکز آن از استان کرمانشاه بود.

رادملکشاهی بیان کرد: از تعداد ۱۰ مرکز به عنوان مراکز برتر انتخاب شدند که مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرمانشاه یکی از این ۱۰ مرکز بود.

او همچنین از جذب و پذیرش ۱۰۰۰ دانشجو در مهرماه امسال خبر داد و بیان داشت: این در حالیست که ظرفیت پذیرش ۵ هزار نفر را در مراکز استان داریم که با شرایط حاکم بر مراکز علمی کاربردی فقط ۱۰۰۰ نفر را پذیرش خواهیم کرد.

انتهای  پیام/ز

 

جذب و پذیرش ۱۰۰۰ دانشجو  در دانشگاه  علمی کاربردی کرمانشاه 

برچسب ها: جوانان ، اشتغال
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.