به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،علی قیومی نویسنده و کارگردان نمایش بالشت امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه نمایش «بالشت» چهارمین اثری است که وی تولید میکند، اظهار داشت: بعد از گذشت ۲۰ روز این نمایش ۱۱ هزار مخاطب داشته است و جزء پربینندهترین نمایشهای کمدی محسوب میشود.
او با بیان اینکه بعد از گذشت ۱۵ سال نخستین بار است که در سینما فلسطین تئاتر اجرا میشود، افزود: در گذشته تئاتر به عنوان سوغاتی برای توریستها و گردشگران محسوب میشد که خیلی از شهروندان شهرهای دیگر برای دیدن تئاتر به اصفهان میآمدند.
نویسنده و کارگردان این نمایش گفت: برای دومین بار است که توانستهام در سینما فلسطین تئاتر اجرا کنم.
او با بیان اینکه از شهرهایی همچون مشهد، تهران، شیراز، یزد و شهرستانهای اطراف اصفهان برای دیدن این نمایش میآیند، اظهار داشت: اتفاق جالبی که در نمایشنامه میافتد این است که برخی از تماشاچیها بیش از یک بار برای دیدن این نمایش میآیند و ما از این بازخورد خوشحال هستیم.
قیومی پیرامون پیگیریاش برای انجام کاری وسیع در حوزه تئاتر، گفت: پس آنکه نموداری منتشر شد پیرامون شادی مردم ایران و متوجه شدم که اصفهان جزء یکی از افسردهترین شهرهای ایران است این دغدغه برایم ایجاد شد تا بتوانم کاری برای شادی مردم انجام دهم.
او افزود: عامل اصلی ازدیاد افسردگی در اصفهان خشکی زاینده رود است چرا که وقتی آب در آن جاری بود مردم از سطح روحی بالایی برخوردار بودند و زمانی که خشک شد دیگر مکان مناسبی برای مردم وجود نداشت که تخلیه روحی داشته باشند.
این کمدین اصفهانی گفت: البته که فعالیتهای هنری کمک مهمی به رفع افسردگی در مردم میکند، اما باید پذیرفت که به تنهایی نمیتواند در این راستا کارساز باشد.
او با بیان اینکه در این نمایش سعی شده است به مسائلی همچون پدرومادر، ازدواج، فرزند پروری، اعتیاد، قضاوت کردن و بخیل بودن پرداخته شود، اظهار داشت: این نمایش بسیار دغدغهمند است و باید گفت که تمام اثرهای هنریام سرشار از ریتم، موسیقی و خنده است.
قیومی با بیان اینکه نابهنجاریهای جامعه در اولویت برایش قرار دارد، گفت: میانسالان و کودکان از این نمایش بسیار استقبال کردند و سعی شده است که از نکات منفی و بد برای خنداندن مردم استفاده نشود.
او افزود: برای به انجام رساندن این نمایش مکانی برای تمرین نداشتیم گاهی در خانهها و حتی بر روی پشت بام تمرین میکردیم و این را هم باید گفت که حمایت زمانی که از یک برنامه استقبال میشود فایدهای ندارد.
نویسنده و کارگردان نمایش بالشت پیرامون نبود سالنی استاندارد برای تمرین، اظهار داشت: به دلیل کمبود امکانات از هر نظر هیچگاه کارگردانی نمیتواند ایده اصلی خود به نمایش بگذارد حتی در اصفهان مجموعهای هم وجود ندارد که مخاطب دستش برای انتخاب نمایش باز باشد.
محمدرضا نصر تهیه کننده نمایش «بالشت» نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه آثار هنری که هیچ تخصصی در آن بکار گرفته نشده است باعث تنزل نمایشها میشود، اظهار داشت: علت موفق بودن نمایش ما تخصصی بودن آن است و همچنین باید بگویم که ما حدود ۲۰۰ میلیون برای اجرای این برنامه هزینه کردهایم چرا که هرچه به سمت تخصصی شدن حرکت کنیم به طبع هزینهها نیز افزایش مییابد.
او پیرامون تبلیغات کم این نمایش گفت: به دلیل آنکه ما بخش خصوصی بودیم و بالای پوستر نمایشمان نام چندین ارگان ننوشته شده بود نتوانستیم تبلیغات گستردهای داشته باشیم.
تهیه کننده این نمایش افزود: شهرداری بدون پرداخت هزینهای و بدون انجام هیچگونه حمایتی انتظار حمایت از سوی ما دارد.
او گفت: تمام سالنهای دولتی را تخریب کردند و تنها برایمان سالنهای خصوصی ماند با این وضعیت چگونه انتظار و ادعا برای شاد کردن مردم دارند، ولی دائم میبینیم که هنرمندانی از تهران دعوت و برنامه رایگان برگزار میکنند.
نصر با بیان اینکه معضلات زیادی را برای اجرای این برنامه از سر گذراندهاند، اظهار داشت: پس از گذشت این معضلات و شروع برنامه یکسری افراد و ارگانها شروع به سنگ اندازی میکنند و باید گفت که شهرداری برنامه رایگان برگزار میکند که بخش خصوصی کار خود را تعطیل کند.
او افزود: باید برای افزایش نشاط اجتماعی در جامعه از افراد متخصص آن حوزه استفاده کنند.
تهیه کننده نمایش بالشت، گفت: علت استقبال کم کارگردانان و نویسندههای اصفهان موفق بودن این نمایش است.
انتهای پیام/م