رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور افزود: نگاه ما به استان کرمانشاه نگاه ویژهای است، اما مبالغی را که برای این استان در نظر میگیریم نمیتواند استان را تکان دهد و لازم است شهردارها و مسئولین کمک کنند و با معرفی ظرفیتهای گردشگری شهرهای این استان در جهت توسعه آن گام بردارند.
وی بیان داشت: لازم است مسئولین اجرایی این استان نگاهشان را نسبت به اداره شهر عوض کنند و مشوقهایی برای سرمایه گذاران قرار دهند تا انگیزه برای آنها ایجاد شود.
جمالینژاد مجموعههای تاریخی از جمله طاقبستان، تکیه معاون الملک، غار قوری قلعه، بیستون را ظرفیتهای بزرگی برای توسعه استان کرمانشاه معرفی کرد و ادامه داد: بسیاری از این ظرفیتهای تاریخی و میراثی هنوز شناخته شده نیستند و اگر نتوانید به درستی آنها را معرفی کنید نمیتوانید از این ظرفیتها برای توسعه استفاده کنید.
رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور خاطرنشان کرد: وجب به وجب شهرهای استان کرمانشاه دارای جاذبههای گردشگری بکری است که باید آنها را معرفی کنید تا کل کشور و حتی جهان به شناخت کافی در مورد این استان برسند در بحث پروژههای گردشگری، کارهای عمرانی و زیرساختی شهری کارهای عمرانی انجام دهید و نگران اعتبار نباشید و در این زمینه میتوانید کمک بلاعوض دریافت کنید.
وی افزود: اگرچه اعتبار قیر امسال با مشکلاتی مواجه شده است، اما به دنبال طرح دو فوریتی هستیم و در این زمینه نیز کمک خواهیم کرد چرا که مشکل این استان با ۱۰۰ یا ۱۰۰۰ تن قیر حل نمیشود باید در راستای کمیسیون کلانشهر طرحی را تنظیم کنیم و به عنوان زیرساختی اربعین، سیل و زلزله میزان مازادی را برای این استان در نظر بگیریم.
رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور ساماندهی نیروهای انسانی را یکی از دغدغهها دانست و گفت: در این زمینه پیگیری میکنم آیین نامه استخدامی دهیاران و شهرداریها را نیز تهیه کردیم و به جد آنرا دنبال میکنیم و امیدواریم در آینده نزدیک خبرهای خوبی را در این رابطه بشنویم.
وی خاطرنشان کرد: حاضریم در شهرهایی که میتوانند مهاجرت معکوس را رقم بزنند برنامههایی را تعریف کنیم که بتواند تولید ثروت برای شهر به دنبال داشته باشد.
انتهای پیام/ز