مؤمنی با تأکید بر ضرورت بهرهبرداری نهایی از پروژۀ بانکرینگ ستاره قشم، تصریح کرد: با توجه به ظرفیت اقتصادی بزرگی که بانکرینگ در منطقه خلیج فارس دارد لازم است که جمهوری اسلامی ایران سهم در شأن خود را از آن کسب کند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به شرایط جغرافیایی بسیار مطلوب ایران به عنوان هاب بانکرینگ خلیج فارس افزود: درصورت بهرهبرداری کامل و سریع از پروژۀ بانکرینگ ستارۀ قشم میتوانیم امیدوار باشیم که سهمی از بازار عمده و قابل توجه بانکرینگ منطقه کسب کنیم.
در ادامۀ این دیدار، مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر اینکه الزامات سوخت کم سولفور در آغاز سال ۲۰۲۰ اجرایی خواهد شد، به ضرورت دسترسی کشتیرانیها به این نوع سوخت اشاره و تصریح کرد: تلاش ما این است که با همکاری وزارت نفت سوخت کم سولفور را در سایت بانکرینگ ستارۀ قشم در اختیار کشتیها قرار دهیم.
مدرس خیابانی تسریع در روند تکمیل و بهرهبرداری کامل از پروژه بانکرینگ ستاره قشم را یکی از اولویتهای کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد و گفت: امیدواریم همکاریها در این زمینه با سازمان منطقه آزاد قشم به شکلی نزدیکتر و هماهنگتر ادامه یابد.
نائب رئیس هیئت مدیره کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران تسریع در بهره برداری کامل از این پروژه را فرصت مناسبی برای جذب سرمایه گذاران دانست و تصریح کرد: بهزودی در این زمینه گام عملی را برخواهیم داشت و تلاش میشود با حمایت کلیه مراجع ذیربط و پیگیری مدیران مربوطه تا پایان امسال پروژه سایت بانکرینگ ستارۀ قشم به بهره برداری برسد.
انتهای پیام/