سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فروش کتاب و لوازم‌التحریر از سوی آموزش و پرورش در مدارس اشتباه است

رئیس اتحادیه فروشندگان کتاب و لوازم‌التحریر اصفهان گفت: فروش کتاب و لوازم‌التحریر توسط آموزش و پرورش در مدارس اشتباه است چرا که طبق اصل ۴۴ قانون اساسی فروش این اقلام توسط بخش دولتی صحیح نیست و باید به بخش خصوصی واگذار شود.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،اکبر چیت‌ساز رئیس اتحادیه فروشندگان کتاب و لوازم‌التحریر اصفهان در ارتباط با علل افزایش قیمت دفاتر مشق اظهار داشت: تولیدکننده باید پاسخگو باشد که چرا قیمت دفتر ۵۰۰ تومانی به ۳۰۰۰ تومان رسیده است و قطعاً بالا رفتن قیمت کاغذ نیما نمی‌تواند علت این میزان رشد قیمت دفاتر باشد.

او ادامه داد: نگرانی ما تنها دانش‌آموزان کم بضاعت و روستایی هستند که این فشار اقتصادی اثرات مخربی می‌تواند بر آن‌ها داشته باشد.

رئیس اتحادیه فروشندگان کتاب و لوازم‌التحریر اصفهان با انتقاد از تدبیر وزارت آموزش و پرورش برای فروش کتب درسی در مدارس گفت: فروش کتاب و لوازم‌التحریر توسط آموزش و پرورش در مدارس اشتباه است چرا که طبق اصل ۴۴ قانون اساسی فروش این اقلام توسط بخش دولتی صحیح نیست و باید به بخش خصوصی واگذار شود.

او افزود: ما برای رونق بخشیدن به کسب و کار حوزه خودمان در تلاش برای واگذاری فروش کتب دبستان از آموزش و پرورش به کتاب و لوازم‌التحریرفروشان بودیم، اما متأسفانه اجازه فروش کتب دوره دوم دبیرستان را هم از ما گرفته و در سال آینده نیز فروش کتب دوره اول دبیرستان به مدارس واگذار می‌شود.

چیت‌ساز با اشاره به آثار نامطلوب فروش کتب درسی در مدارس عنوان کرد: فروش کتاب در مدارس تاثیر نامطلوبی برای فعالیت مغازه‌داران و فروشندگان لوازم‌التحریر و کتاب در پی دارد و در اصفهان موجب بیکاری هزاران عضو اتحادیه لوازم‌التحریرفروشان در اول مهر می‌شود.

او ادامه داد: مدارس جای آموزش صحیح و پرورش کودکان کشور است نه خرید و فروش اجناس و کتب و این کار با هیچ قانونی تایید نمی‌شود.

رئیس اتحادیه فروشندگان کتاب و لوازم‌التحریر اصفهان با بیان اینکه طبق دستور مقام معظم رهبری حمایت از کالای ایرانی و تولید ملی برای همه واجب است، بیان کرد: متأسفانه برخی معلمان در مدارس به جای فرهنگسازی نونهالان برای استفاده از اقلام ایرانی، برخی برند‌های خارجی را تبلیغ می‌کنند و ما خواهان رسیدگی به این مسئله بوده‌ایم.


او افزود: ورود اقلام خارجی به ایران برای فروش نشان از عدم حمایت از تولید ملی دارد و نباید حتی به کوچکترین اجناس مثل خودکار هم اجازه ورود داده شود تا ما بتوانیم در مغازه‌های خود تمام اجناس ایرانی را به فروش برسانیم.

انتهای پیام/م
 

وضعیت بازار فروش کتاب ولوازم التحریر در اصفهان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.