سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گوشت قربانی حداقل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود

مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه از خانواده هاخواست گوشت قربانی را حداقل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کرده و فردای عید قربان آن را مصرف کنند.

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،امید حاج محمدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه با تبریک عید قربان به مردم استان گفت: با توجه به احتمال بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و دام توصیه می‌شود خانواده‌ها از مصرف سریع گوشت قربانی صرف نظر کنند.

او گفت : یکی از خطرناک‌ترین بیماری‌های مشترک بین انسان و دام بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است که برای پیشگیری از انتقال احتمالی این بیماری به افراد که به شدت هم خطرناک است، توصیه می‌شود خانواده‌ها گوشت قربانی را حداقل ۲۴ ساعت پس از نگهداری در یخچال مصرف کنند.

مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه افزود: نگهداری گوشت دام تازه ذبح شده در یخچال به مدت ۲۴ ساعت سبب می‌شود تا علاوه بر ترد شدن گوشت به دلیل جمود نعشی، احتمال انتقال بیماری‌های خطرناکی مثل تب کریمه کنگو از بین برود.

حاج محمدی همچنین با اشاره به احتمال انتقال بیماری از طریق منافذ پوستی حین خرد کردن گوشت، از قصابان و زنان خانه دار که اقدام به خرد کردن گوشت دام قربانی می‌کند، خواست هنگام کار کردن حتماً از دستکش استفاده کرده و نکات بهداشتی را رعایت کنند.

حاج محمدی اشاره‌ای هم به ذبح رایگان دام در کشتارگاه‌های استان به مناسبت عید قربان داشته افزود: در استان ۱۲ کشتارگاه دام داریم که همگی این کشتارگاه‌ها امروز اقدام به کشتار دام‌های قربانی مردم استان به صورت رایگان کرده اند.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه در ادامه از همه مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه دام و سایر موارد در خصوص عرضه و ذبح غیرمجاز دام، با شماره ۱۵۱۲ دامپزشکی تماس بگیرند .

 

 

انتهای پیام/د

بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و دام

 

برچسب ها: اخبارسلامت ، بیمه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.