وی گفت: همچنین طبق سنوات گذشته، شهرداری جایگاهها را در سطح استان تعریف کرده که دام زنده در آنجا عرضه شود و اکیپهای ما نیز در این جایگاهها مقیم خواهند بود و کارشناسان از ظهر روز عرفه تا پایان روز عید قربان در جایگاههای مذکور مستقر هستند.
وی به کسانی که در منزل نسبت به ذبح دام اقدام میکنند، نیز تاکید کرد از دست زدن به لاشه و امعا و احشا دام پرهیز کنند و بخشهای مختلف لاشه دام را در نایلون و به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه یخچال معمولی نگهداری و سپس مصرف و توزیع کنند.
انتهای پیام/ز