سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ۱۷ درصدی جوجه کشی در مازندران

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: با تولید ۱۱۱ میلیون قطعه جوجه در واحد‌های جوجه کشی استان، میزان جوجه کشی ۱۷ درصد افزایش داشت.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، علیرضا عطایی نژاد معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۱۱۱ میلیون قطعه جوجه ۴ ماه امسال در واحد‌های جوجه کشی استان تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۷ درصد رشد داشت.

او افزود: از این تعداد، حدود ۴۶ میلیون قطعه در واحد‌های مرغداری گوشتی استان توزیع شد.

عطایی نژاد با بیان اینکه مازندران دارای ۲۱۱ واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت ۶.۳ میلیون قطعه است، گفت: این استان با داشتن ۴۲ واحد جوجه کشی با ظرفیت یک میلیارد قطعه در سال، رتبه اول تولید جوجه کشور را در اختیار دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران افزود: از این تعداد جوجه ریزی در استان در ۴ ماه امسال، ۸۵ هزار تن گوشت سفید تولید شود.

انتهای پیام/ م

تولید ۱۱۱ میلیون قطعه جوجه در واحد‌های جوجه کشی مازندران

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.