سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عارضه‌ای دردناک که موجب اضافه وزن می‌شود

یک متخصص گوارش و کبد گفت: آسیت در اثر فشار بالای عروق خونی کبد و کمبود پروتئین مورد نیاز بدن به وجود می‌آید.

امیر علی سهرابپور، متخصص گوارش و کبد در گفت و گو با خبرنگار حوزه کلینیک  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آسیت اظهار کرد: آسیت یک نوع عارضه ای است که در نهایت منجر به ورم ناحیه شکمی می‌شود. این نوع بیماری می تواند اثرات بدی هم بر روی قلب و سایر اندام ها داشته باشد؛ البته کلیه ها هم می توانند با خارج کردن پروتئین مورد نیاز بدن موجب آسیت شوند.

او در ادامه افزود: آسیت در اثر فشار بالای عروق خونی کبد و کمبود پروتئین مورد نیاز بدن به وجود می آید.


سهرابپور درباره عوامل موثر این نوع بیماری بیان کرد: زمانی که فرد دچار نارسایی قلبی می شود حتما اندام های او  از مچ دست و پا، ساق پا و حتی شکم فرد مبتلا، ورم خواهد کرد. تمام این ورم ها موجب ایجاد آسیت می شوند و فرد احساس چاقی می‌کند. یکی دیگر از عوامل اصلی، نبود پروتئین است که موجب سیروز کبدی و در نهایت منجر به آسیت می شود و در نهایت تمام ساختار کبد دچار اختلال خواهد شد.

به گفته این متخصص گوارش سوزش و احساس سنگینی در ناحیه شکم از دیگر علائم این بیماری است.


این مطلب را از دست ندهید: موثرترین راهکار‌های خانگی برای درمان بيمارى هاى گوارشی


او در ادامه بیان کرد: تجمع آب در ناحیه شکم می تواند نشانه های بارز و پنهانی داشته باشد در واقع بستگی به شدت و ضعیف بودن آسیت دارد. برآمدگی شکم و پهلوها، نفخ از نشانه های آسیت هستند.گاهی تجمع آب در ناحیه شکم به قدری زیاد است که می توان با حرکت دست ها مایع داخل شکم را جا به جا کرد.نشانه های دیگر آسیت در مواقع غذا خوردن فرد اتفاق می افتد زمانی که مواد غذایی مصرف می شود به بیمار حس سنگینی و یبوست داده می‌شود.

این متخصص گوارش تاکید کرد: فرد مبتلا اگر تمام این نشانه ها را در خود احساس کرد باید فورا به پزشک مربوطه مراجعه کند تا تشخیص زود صورت بگیرد و درمان آغاز شود. زیرا این نوع بیماری معمولا اثرات نامطلوبی بر روح و روان، جسم فرد می‌گذارد. حتما باید یکسری آزمایشات و کنترل وزن روی فرد انجام شود.


بیشتربدانید: منشا دل دردهایتان را بشناسید!


سهرابپور درخصوص راه‌های درمان این بیماری گفت:  باید کاری کرد تا حجم آب ناحیه شکم کم شود؛ در این مرحله اول با استفاده از داروهای مخصوص، حجم خون داخل شکم را کاهش می دهیم.

او در پایان گفت: البته مصرف زیاد دارو هم می تواند به دل درد شدید فرد مبتلا منجر شود.گاهی این نوع بیماری با دارو هم درمان نمی شود و در نهایت پزشک مجبور به جراحی خواهد.

انتهای پیام/

آب آوردگی شکم چیست؟

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.