سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید بنزین گیاهی در شهرستان باشت

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه با حمایت‌های دولت ساخت کارخانه بیواتانول باشت شتاب می‌گیرد گفت: این کارخانه برای تولید بنزین گیاهی طراحی شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج،سوخت اتانول (Ethanol fuel)، سوختی است از جنس اتانول که بیشتر به عنوان سوخت اصلی موتور یا یک افزودنی به بنزین بکار می‌رود.

زیست‌اتانول بر خلاف نفت، انرژی تجدیدپذیر محسوب می‌شود و می‌تواند از مواد خام کشاورزی بدست می‌آید. زیست‌اتانول می‌تواند از فراورده‌هایی مانند نیشکر، سیب‌زمینی، مانیوک و ذرت بدست آید.

 هاشم موسوی ،مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه بازدید از این طرح گفت: این کارخانه که چهار ماه پیش کلنگ زنی شد هم اکنون در مرحله تسطیح زمین است و پیشرفت فیزیکی آن در پایان سال جاری به ۳۵درصد می‌رسد.

موسوی بیان کرد: کارخانه بیواتانول این شهرستان در زمینی به مساحت ۱۵ هکتار در شهرک صنعتی خان احمد احداث می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد افزود: این طرح با سرمایه گذاری پنج هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اجرا می‌شود.

موسوی گفت: تکمیل این طرح باعث تولید روزانه ۲۰۰ تن کنجاله تخمیری و ۲۰۰ هزار لیتر سوخت در روز خواهد شد.

وی تعداد اشتغال مستقیم پیش بینی شده در این طرح را ۳۰۰ مورد اعلام کرد.

رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) نیز در این آئین گفت: برای شتاب بخشی به این طرح حمایت‌های لازم صورت خواهد گرفت.

محمدباقر عالی افزود:مطالعات مهندسی این طرح در چهار ماه گذشته به طور کامل انجام شده است.

موسوی در ادامه گفت:محصول این کارخانه بنزین گیاهی است که باعث ارزش افزوده برای تولیدات کشاورزی در شهرستان‌های گچساران و باشت خواهد شد.

عالی، اشتغال این طرح در زمان فعالیت کارخانه را ۱۵۰ تا ۲۰۰ فرصت شغلی ذکر کرد.

نماینده مردم شهرستان‌های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان باشت در حوزه کشاورزی به ویژه محصول ذرت گفت: این طرح افزون بر ایجاد فرصت‌های شغلی رونق تولید را به دنبال دارد.

غلامرضا تاجگردون افزود:شهرک صنعتی خان احمد درباشت به دلیل نزدیکی به جاده گچساران به شیراز و بنادر جنوبی محل خوبی برای سرمایه گذاری و رونق تولید است.

او در ادامه گفت: وجود زیرساخت‌های اولیه مورد نیاز سرمایه گذاری از مزایای شهرک صنعتی خان احمد است.

او گفت: با وجود تلاش‌های انجام شده در توسعه زیرساخت‌های سرمایه گذاری به ویژه در شهرک‌های صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد به دلیل فقر سرمایه گذار بومی نیازمند حمایت دولت برای کارآفرینی و اشتغال است.

شهرستان باشت با حدود ۲۲ هزار نفر جمعیت در ۱۱۰ کیلومتری جنوب یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

شهرک صنعتی خان احمد تنها شهرک صنعتی باشت است.

۱۴ شهرک‌های صنعتی در شهرستان‌های مختلف کهگیلویه و بویراحمد مستقر هستند.

مواد غذایی، کانی‌های غیر فلزی، مصنوعات فلزی و شیمیایی از مهمترین محصولات تولیدی در شهرک‌های صنعتی این استان است.

شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد با شرایط ویژه، چون تأمین زمین و حقوق انتفاع با تعرفه دولتی به صورت نقد و اقساط محل مناسبی برای سرمایه گذاری و اشتغال زایی است.

انتهای پیام/پ

تولید بنزین گیاهی 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.