رای بدوی شعبه ۳۱ دیوان عدالت اداری صرفا برای شاکیه محترم صادر شده و طبق ماده ۶۰ قانون دیوان عدالت اداری قابل تسرّی به عموم نیست و به عبارتی دیگر رای صادره جنبه فردی دارد.
باتوجه به وجود رای متناقض در این مورد از شعبه دیگر در دیوان عدالت اداری، نسبت به رای صادره تجدیدنظرخواهی گردیده تا مطابق با موازین و قوانین بررسیهای لازم قانونی معمول گردد.
بنابراین، پلیس راهور مجری قانون بوده و تصمیمات قطعی و نهایی شده قانونی را به مورد اجرا خواهد گذاشت.
انتهای پیام/
مثل دختران نینجا
جهتسلامتیخودشونباموتوررانندگینکنند.
ازاقا پسرا هم می خوام سفیر غیرت شن
یعنی دخترا اول خودشون حجاب بزارن بعد مروج حجاب شن یا پسرا این قدر غیرت رو تو خودشون پرورش بدن که بقیه دخترا رو مثل خواهر های خودشون ببینن از الان شروع کنید تا براتون جا بیفته تا محرمو با حجاب محکم تر و غیرت بیشر شروع کنیم
رأی بدوی شعبه ۳۱ دیوان عدالت اداری صرفاً برای شاکیه محترم صادر شده و طبق ماده ۶۰ قانون دیوان عدالت اداری قابل تسرّی به عموم نیست و به عبارتی دیگر رأی صادره جنبه فردی دارد.علیالظاهر موجه و صحیح نیست.
ماده ۶۰ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری اشعار داشته: شعب دیوان مکلفاند در مورد هر شکایت، بهطور خاص تعیین تکلیف نمایند و نباید بهصورت عام و کلی، حکم صادر کنند.
منظور مقنن عدم صدور احکام کلی و عام است و صدور چنین احکامی ملازمهای با احکام خاص ندارد. اینکه برای مردان گواهینامه صادر شود و برای زنان غیرازاین عمل شود، نادرست است.