سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید بیش از ۱۴ تن گوشت شترمرغ در جنوب کرمان

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: در سال گذشته بیش از ۱۴ تن گوشت در ۳ واحد پرورش شترمرغ در جنوب کرمان تولید شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  محمد پولادخای مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گفت: شرایط آب و هوایی خاص، بستر و پتانسیل لازم را جهت پرورش و نگهداری شترمرغ در منطقه فراهم آورده است.

او افزود: شیوه تغذیه این پرنده، شبیه نشخوارکنندگان بوده و غالب هزینه پرورش آن مربوط به خوراک‌هایی نظیر یونجه، ذرت دانه‌ای و کنجاله سویا می‌باشد و در شرایط دمایی منفی ۱۵ تا مثبت ۵۰ درجه سانتیگراد، قابلیت رشد و تولید دارد.

پولادخای بیان داشت: در حال حاضر سه مزرعه پرورش شترمرغ پرواری به ظرفیت مجموع ۷۰۰ قطعه در دوره و با قابلیت تولید حداکثر ۳۵ تن در دوره می‌باشد.

اوگفت: تعداد زیادی تقاضای صدور مجوز تاسیس واحد جدید، از جمله توسعه یکی از واحد‌های موجود از ۲۰۰ قطعه به ۱۰۰۰ قطعه در دست اقدام می‌باشد.

انتهای پیام/س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.