رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
محمد حسین عزیزی، رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفتوگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: کپک موجود بر روی نان یا ذرت باعث ترشح سمی به نام آفلاتوکسین میشود که بر اثر مصرف طولانی مدت ذرتهای آلوده به این سم، افراد مبتلا به بیماری سرطان میشوند.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: ذرت آلوده به سم آفلاتوکسین میتواند باعث مسمومیت و در دراز مدت سرطانزا باشد.
انتهای پیام/