وی درباره عوامل موثر بروز این نوع بیماری با اشاره به تاثیر آب وهوای معتدل و گرم در احتمال ابتلای بیماران گفت: این نوع بیماری در زنان و مردان به طور یکسان شیوع پیدا میکند و در تمام سنین امکان ابتلا وجود دارد؛ البته امکان بروز در ۲ یا ۳ سالگی بیشتر است.
سهرابپور درباره علائم بروز شیگلوز اظهار کرد: از علائم مهم این بیماری میتوان به اسهال و تب اشاره کرد همچنین مدفوع فرد آلوده به شیگلوز دارای موکوز است.
وی در ادامه افزود: قبل از آغاز بیماری فرد دچار درد شکمیشدید، تب بالا، استفراغ،کاهش اشتها، دفع دردناک مدفوع همراه با احساس نیاز فوری به دفع آن است همچنین افزایش صداهای رودهای و رکتوم دردناک در طی دوره بیماری هم ممکن است وجود داشته باشد.
متخصص گوارش درباره راههای جلوگیری از این نوع بیماری افزود: افراد باید کمتر در معرض آلودگی قرار بگیرند و از نوشیدن آب تالاب ها و دریاچه ها خودداری کنند؛ قبل از خارج شدن از سرویس بهداشتی هم حتما دستها شسته شود.
بیشتر بخوانید: اسهال مسافرتی مهمترین خطر در کمین مسافران
وی درباره عوارض این نوع بیماری افزود: یکی از خطرات شیگلوز کاهش آب بدن در کودکان است؛ باکتریها میتوانند به راحتی از مجرای گوارش وارد خون شده و عضوهای دیگر همانند كليهها، كيسه صفرا، كبد، قلب و مفاصل را درگیر کنند که در این حالت موجب شوک وحتی مرگ ومیر میشود.
سهرابپور بیان کرد: این نوع بیماری هفتهها و ماهها طول میکشد اما اگر فرد بیمار بهداشت را رعایت کند حتما طی چند روز بهبودی کامل حاصل میشود.
بیشتر بخوانید: درمان اسهال/ سریعترین روش درمان اسهال چیست؟
متخصص گوارش درباره درمان این نوع بیماری گفت: ابتدا باید برخی آزمایشها و نمونه برداریها برای شروع فرآیند درمان باید انجام شود تا بتوانهر چه زود اقدامات لازم را انجام داد؛ اطلاعات کافی درباره تمام عوامل موثر مهم است همچنین جبران مایعات از دست رفته بدن با غذاهای مایع و سبک ضرورت دارد.
انتهای پیام/