حلی ساز اظهار کرد: بر اساس آخرین آمار دریافتی تا ۱۲ مرداد، بیش از ۲۱۵ هزار و ۸۹۰ خدمات پزشکی، درمانی و امدادی به زائران ارائه شده و ۱۱۲ هزار و ۲۸۳ زائر نیز در مطبها و مجموعهها در هتلهای محل اسکان زائران ویزیت شدهاند.
وی با اشاره به بستری شدن ۷۱ زائر در بخش سی سی یو، گفت: تعداد بستری دربخش داخلی مردان ۷۴ نفر و بخش داخلی زنان ۶۸ نفر و ۳۳۱ زائر نیزدراورژانس بیمارستان مکه ازابتدا تاکنون (شنبه ۱۲ مرداد) بستری بوده اند. واین درحالی است زائرین عزیز درمطبها، محل استقرار زائران و درمانگاههای ۵ گانه مرکز پزشکی حج و زیارت جهت درمان تکمیلی ازسوی پزشکان متخصص به بیمارستان مکه مکرمه ارجاع و پس از بهبودی و مداوا به کاروانها برگشته اند.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر افزود: با اشاره به اینکه بیمارستان مکه مکرمه تا ۱۲ مرداد آماده ارائه خدمات پزشکی و درمانی است، گفت: خدمات پاراکلینیک بیمارستان بالغ بر ۱۲ هزار مورد شامل مراجعین به آزمایشگاه ۱۲۹۹ نفر و انجام آزمایش ۹۸۶۱ مورد، مراجعه با رادیولوژی ۳۸۱ نفر و انجام رادیولوژی ۴۴۵ مورد، سونوگرافی ۲۳۶ مورد اکو ۱۷ مورد میباشد.
وی در تشریح جزئیات عملکرد پزشکان گفت: تا روز ۱۲ مرداد گ ۴۵ هزار و ۱۰۶ مورد خدمات پرستاری به درمدینه و بیمارستان مکه شامل نوار قلب، قند خون و فشارخون، گچ گیری، تزریقات، پانسمان، سرم تراپی و بخیه به حجاج ایرانی ارائه شده است.
حلی ساز همچنین با بیان اینکه همه داروهای لازم تا پایان فصل حج تامین شده است و هیچ کمبودی نداریم بیان کرد: ۵ هزار و ۹۱۱ پاسخگویی به زائران در بخش داروخانههای مدینه و مکه ثبت شده است و همچنین انجام ماموریتهای مددکاری وامداد و انتقال بیش از ۳۲۴۹ مورد ازجمله تقاضای آمبولانس، انتقال بیمار به مجموعهها و هتلها و بیمارستانهای سعودی انجام گرفته است.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر گفت: تاکنون ۱۳ زائر بستری دربیمارستانهای سعودی بستری هستند و برای پیگیری امور درمانی زائرین در بیمارستانهای سعودی نیز پزشکانی داریم که رابطین بین درمانگاههای ایرانی و بیمارستانهای سعودی هستند و نسبت به پیگیری روند درمانی بیماران اقدام میکنند.
انتهای پیام/