به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، علی رضا رفیعی پور رئیس دامپزشکی کشور در مراسم افتتاح فاز نخست یک کارخانه تولید داروی دامی در گرمسار با بیان اینکه امروز در شرایطی هستیم که شرکتهای تولیدی دارو در کشور، هم به دانش و هم تکنولوژی بومی دست یافتهاند و افتخار ما به دانش های بومی است، گفت: در گذشته ما برای همه امورمان باید پیوست خارجی میزدیم و از سوی دیگر تکنولوژی و دانش آن را به کشور وارد میکردیم و سپس بهره میبردیم، اما امروز در حوزه بیولوژی، واکسن، داروسازی و ... به جایی رسیدهایم که میتوانیم دارو صادر کنیم.
او با بیان اینکه بومیسازی و توسعه آن در شرکتهای داروسازی سیاستی بود که از قبل به دنبال آن بودیم و امروز خوشبختانه شاهد آن هستیم، افزود: در حوزههای تولید واکسن کاملاً شاهد بومیسازی هستیم و وضعیت مان به گونهای است که اگر یک دارو در اروپا تولید شود همزمان همان دارو را میتوانیم با فناوری بومی در سمنان به تولید برسانیم و این افتخاری است که باید به آن توجه داشت.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه نگاهی به سه دهه قبل نشان میدهد که در حوزه داروسازی و فناوری نوین ایران اسلامی کجا قرار داشت و امروز چه جایگاهی دارد، ابراز داشت: این روند ارتقای فناوری بومی در چله دوم انقلاب اسلامی نیز تداوم خواهد یافت.
رفیعی پور با بیان اینکه بومیسازی دانش و تکنولوژی در ایران اسلامی با موفقیت روبرو است، گفت: سازمان دامپزشکی کشور برای سهل تولید دارو در سطح کشور با توجه به شعار سال ۹۸ علی رغم همه موانع و مشکلات، تفویض اختیارات به مراکز استانها و ادارات کل دامپزشکی بوده است تا تولید کننده خدمتش را از همان محل کارش دریافت کرده و نیازی به مراجعه به سازمان دامپزشکی نداشته باشد.
او با بیان اینکه در راستای تسهیل گری امر تولید سامانهای در حوزه دفتر دارو و درمان سازمان دامپزشکی کشور راه اندازی میشود که در آن هر تولید کننده با دریافت کلمه عبور میتواند مستقیماً با سازمان دامپزشکی ارتباط برقرار کند، بیان داشت: سازمان دامپزشکی برای حمایت از تولید این سامانه را طراحی کرده تا حتی نیاز به مراجعه حضوری تولید کنندگان حوزه دارویی هم در تهران نباشد.
رئیس دامپزشکی کشور بیان داشت: اصلاح و ارتقای دستور العملهای سازمان دامپزشکی برای حمایت از تولید دیگر اقدامی که این سازمان در سال رونق تولید ملی انجام داده است. این امر به کاهش فرایند دریافت مجوزهایی مانند گواهی ثبت منجر میشود که در نهایت امور را تسهیل میکند و همچنین بخشنامهها نیازمند ارتقا و اصلاح بود تا تولید حمایت شود.
رفیعی پور افزود: سومین اقدام عملی در راستای حمایت از تولید و تسهیل گری در سازمان دامپزشکی این است که در این سازمان سطح دسترسی ارباب رجوع از رئیس این سازمان تا پائینترین رده مدیریتی در دورترین شهرها، نامحدود شده است یعنی ارباب رجوع از این پس یکباره با مدیران دامپزشکی روبرو و مشکلات خودش را مطرح میکند چرا که امروز شرایط تحریم و جنگ اقتصادی است و مدیران باید با تصمیمات خود در سطوح بالاتر مدیریتی و نه کارشناسان ادارات، شرایط تولید در حوزه دامی را تسهیل کنند.
انتهای پیام/ح