به دنبال این اوضاع و احوال آموزش و پرورش وارد عمل شده است و دورههای مهارت آموزی را برای دانش آموزان در نظر گرفته است البته این دورهها فارغ از شاخه فنی و حرفهای و کاردانشی است که سالها در نظام آموزشی وجود دارد.
اهمیت مهارت آموزی در هر سنی موجب شده تا دورههای آموزشی به اقتضای سن دانش آموز در نظر گرفته شود. مهارتهایی که در کنار تحصیل دانش آموزان آموزههایی را برای زندگی آینده دانش آموز مورد توجه قرار میدهد. بر همین اساس از پارسال طرح برنامه ویژه مدارس موسوم به بوم در مدارس ابتدایی و متوسطه اول به اجرا درآمد به این ترتیب که ۲ ساعت از برنامه درسی دانش آموزان در ابتدای دوره دوم (پایه چهارم، پنجم و ششم و ۳ ساله متوسطه اول) کاسته شده است و در عوض برخی مهارتهای غیر از آموزشی مورد توجه قرار میگیرد و طی نمایشگاههایی دستاوردهای دانش آموزان به نمایش گذاشته میشود.
علاوه بر اجرای طرح بوم جشنوارههای نوجوان خوارزمی و درس کار و فناوری برای دانش آموزان متوسطه اول در نظر گرفته شده است تا غیر از آموزش صرف به تقویت مهارتهای دیگر هم بپردازند؛ علاوه بر آن طرح دیگری به نام ایران مهارت از ۱۸ مهر ۹۶ کلید خورد و بر اساس این طرح دانش آموزان باید طی ۳ سال یک مهارت را بیاموزند.
بیشتر بخوانید: شرایط و نحوه ثبتنام دانش آموزان در مدارس +جزئیات
با وجود تأکیدی که در سند تحول بنیادین مبنی بر دورههای مهارتی و توجه به پرورش در کنار آموزش وجود دارد، شاخه فنی و حرفهای و کاردانش برای دانش آموزان متوسطه دوم در نظر گرفته شده است؛ علاوه بر آن در ساعات فوق برنامه برخی از مدارس شاخه نظری مهارتهایی غیر از درس را برای دانش آموزان در نظر میگیرند تا با فضای کسب و کار بیشتر آشنا شوند.
انتهای پیام/
قدر پول را دانستن و درست هزینه کردن را از کودکی باید بیاموزند .باید بهشون مسیولیت خرید بدهید .بهشون مقداری پول بدهید و لیست خرید .باید با این پول بتوانند این اجناس را بخرند .اجازه دهید اشتباه کنند .تا یاد بگیرند .