سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید سالانه یکهزار و ۲۰۰ تن محصول لبنی در ندوشن

مدیر جهاد کشاورزی ندوشن با اشاره به تولید سالانه یکهزار و ۲۰۰ تن محصول لبنی در این روستا گفت: روزانه حدود سه تن شیر در کارگاه‌های محلی به ماست و مابقی به سایر فراروده‌های لبنی تبدیل می‌شود.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛  محمد بناپور مدیر جهاد کشاورزی ندوشن گفت: سالانه یکهزار و ۲۰۰ تن شیر تولید می‌شود که حدود سه تن آن بطور روزانه در کارگاه‌های محلی به ماست و مابقی به سایر فراروده‌های لبنی جون پنیر، روغن گوسفند، کشک و سایر فراورده‌های لبنی تبدیل می‌شود.

او افزود: در تولید لبنیات، زنان نیز مشارکت دارند و در مجموع حدود ۸۰۰ نفر از بانوان این روستا در امر تولید لبنیات کمک کار مردانشان هستند.
بناپور ادامه داد: مراتع غنی و وجود گیاهان دارویی در بخش ندوشن، طعم و مزه مواد لبنی این منطقه را از دیگر مناطق کشور ممتاز کرده، بطوریکه ندوشن رتیه برتر کیفیت محصولات لبنی کشور را به خود اختصاص داده است.

مدیر جهاد کشاورزی ندوشن افزود: بیشتر اهالی بخش ندوشن به کار دامپروری اشتغال به طوری که از مجموع ۳۵۰۰ نفر جمعیت این شهر ۱۴۰۰ نفر در پرورش دام سبک فعالیت دارند.

 ندوشن  قطب دام سبک و تامین کننده بخش اعظمی از لبنیات گوسفندی در استان یزد است .

انتهای پیام/ی

سالانه یکهزار و ۲۰۰ تن محصول لبنی در ندوشن تولید می شود

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.