در بازه زمانی پیش و پس از شهادت رابرت مولر، بازپرس ویژه تحقیقات درباره دخالت ادعایی روسیه در انتخابات آمریکا، دونالد ترامپ در حساب توییتر خود، در مصاحبه با فاکس نیوز و حتی در گفتوگو با خبرنگاران اظهارات دروغینی به زبان آورد.
سامانه حقیقت یاب سی ان ان نشان داد: رئیس جمهور آمریکا ۱۱ ادعای دروغین درباره چین، ۱۰ ادعای دروغین درباره مهاجرت، ۹ ادعای دروغین درباره سطح محبوبیت خود و دستاوردهایش به زبان آورده است.
رئیس جمهور آمریکا در توییت هفته پیش خود اعلام کرده بود که یک نظرسنجی جدید انجام شده که نشان میدهد فقط ۱۱ درصد مردم خواستار آغاز روند استیضاح او هستند. این در حالی است که چنین نظرسنجی وجود خارجی ندارد! تنها نظرسنجی که شباهت زیادی به این ادعای ترامپ دارد نظرسنجی «اکونومیست/یوگاو» است که بر اساس آن ۱۱ درصد جمهوری خواهان خواستار آغاز روند استیضاح ترامپ هستند نه ۱۱ درصد مردم!
دونالد ترامپ همیشه یک استراتژی داشته و آن این است که منتقدان خود را دقیقا به همان چیزهایی متهم کند، که دیگران خودش را به آن متهم میکنند. به عنوان مثال هفته پیش، ترامپ برای اظهارات توهین آمیزش علیه «الایجا کامینگز»، رئیس کمیته اصلاحات و نظارت مجلس نمایندگان آمریکا مورد انتقاد قرار گرفت. او توییت کرده بود که الایجا کامینگز یک نژادپرست است. درحالی که هیچ مدرکی برای اثبات نژادپرستی الایجا کامینگز وجود ندارد؛ اما در اظهارات ترامپ نژادپرستی موج میزند.
سامانه حقیقت یاب شبکه خبری سی ان ان هفته گذشته هم دروغهای ترامپ را بررسی کرده بود. بر اساس اعلام این سامانه حقیقت یاب، دونالد ترامپ هفته پیش هم ۶۱ ادعای دروغین به زبان آورد.
رئیس جمهور کنونی آمریکا که به دروغگویی شهره خاص و عام است، از زمان برگزاری مراسم تحلیفش در ژانویه ۲۰۱۷ تا مه ۲۰۱۹، بیش از ۵۰۰۰ ادعای دروغین به زبان آورده است. آمارهای اخیر هم حاکی از آن است که دونالد ترامپ با گذشت زمان در میان مردم غیرقابل اعتمادتر شده است.
انتهای پیام/