در موضوع انضباط ترافیکی رعایت حرکت وسایل نقلیه در بین خطوط عبوری امری مسلم است، چراکه خط کشی در معابر خیابانها به عنوان یکی از علائم راهنمایی و رانندگی در ۲ بخش عرضی و طولی نقش بسیار مهمی را در انضباط بخشی ترافیکی و کاهش تخلفات و تصادفات رانندگی ایفا میکنند.
در همین راستا سرهنگ عینالله جهانی معاونت اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در گفتوگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: بر اساس ماده ۱۱۹ آئین نامه راهنمایی و رانندگی در مکانهایی که خطکشی ایجاد شده است، رانندگان وسایل نقلیه باید در بین خطوط حرکت کنند و برای تغییر مسیر در حین حرکت، از چراغ راهنمای وسیله نقلیه خود استفاده کنند.
او با بیان اینکه در زمان حرکت رانندگان بین خطوط، آرامش و انضباط مناسبی بر ترافیک معابر و بزرگراههای شهر (عبور و مرور) حاکم میشود، افزود: با توجه به ضرورت رعایت حقوق شهروندی و برای پیشگیری از وقوع حوادث، تصادفات و اتلاف وقت، شایسته است که بین خطوط حرکت کنیم.
سرهنگ جهانی با بیان اینکه انضباط ترافیکی، ایجاد آرامش در بین رانندگان و در نهایت کاهش تصادفات رانندگی را در پی دارد، افزود: حرکت نکردن وسایل نقلیه بین خطوط و یا تغییر مسیر بدون رعایت مقررات ۴۰ هزار تومان جریمه دارد.
این درحالی است که در تمام کشورها عدم حرکت خودروها بین خطوط جریمه دارد و این موضوع تنها مختص به کشور ما نیست، همچنین برخی از مردم اطلاع کافی از قوانین راهنمایی و رانندگی ندارند و آگاه کردن آنها از قوانین موجود، در کاهش جریمه و فرهنگسازی نقش بسیار مهم و تأثیرگذاری دارد.
انتهای پیام/
خسته شدیم از این وحوش تو ایران.
به خاطر تخلف ماشین را توقیف و گواهینامه باطل نمی شه و جریمه ها ارزون
اطلاع رسانی، هشدار و اعمال جریمه از طریق دوربین های مدار بسته کمک شایانی در این مورد می کند
۳۰درصد تصادفات رانندگی نامنظم تو جاده هاست
یه نظمی به رانندگی داده میشه