سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوراکی‌های ضروری که زنان باید حتما در تابستان مصرف کنند

لیستی از خوراکی‌ها و ریزمغذی‌هایی که زنان در تابستان به آن‌ها نیاز دارند را در این مطلب بخوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این نکته کاملا واضح است که نیاز‌های غذایی زنان و مردان با هم تفاوت‌هایی دارد. به عنوان مثال زنان آهن بیشتری نسبت به مردان نیاز دارند. زنان باردار و شیرده نیز دارای نیاز‌های غذایی خاصی هستند. آن‌ها نسبت به سایر بزرگسالان بیشتر به ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله ویتامین سی، فولات، ویتامین ب ۱۲، ید و روی نیاز دارند.

شما می‌توانید لیستی از خوراکی‌ها و ریزمغذی‌هایی که زنان در تابستان به آن‌ها نیاز دارند را در این مقاله دنبال کنید:

گیلاس: این میوه خوشمزه قرمز رنگ حاوی مقادیر زیادی از آنتوسیانین‌ها است. آنتوسیانین‌ها خاصیت ضد التهابی دارند و منجر به کاهش سطح التهاب در بدن می‌شوند. کاهش سطح التهاب با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن ارتباط دارد.

گردو: یکی از خوراکی‌های فوق العاده و مورد نیاز برای زنان گردو است. مصرف منظم این ماده غذایی منجر به کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه می‌شود. مقادیر زیادی از اسید‌های چرب امگا ۳، چربی‌های غیر اشباع، آنتی اکسیدان‌ها و فیبر در گردو وجود دارند. گردو یک میان وعده بسیار مفید است و به سیری طولانی مدت کمک می‌کند.

گوجه فرنگی: لیکوپن موجود در گوجه فرنگی یک ماده مغذی است که منجر به کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی در زنان می‌شود. لیکوپن، محلول در چربی است. پس اگر می‌خواهید گوجه فرنگی بخورید، حتما کنار آن از روغن زیتون استفاده کنید تا میزان جذب لیکوپن افزایش یابد.

هندوانه: این میوه تابستانی مقادیر زیادی آب دارد. مصرف هندوانه در تابستان، با کاهش خطر کم آبی بدن همراه است. این میوه همچنین حاوی لیکوپن است که خواص آنتی اکسیدانی دارد. هندوانه سوزش سر دل را که یک اختلال شایع در دوران بارداری است، تسکین می‌دهد. همچنین به کاهش حالت تهوع صبحگاهی کمک می‌کند. مواد معدنی موجود در این میوه می‌تواند به پیشگیری از گرفتگی عضلانی سه ماهه سوم بارداری کمک کند.

دانه‌های کتان: این دانه‌ها سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ هستند و مصرف آن‌ها از عدم تعادل هورمونی پیشگیری می‌کند. مصرف این دانه‌ها در طول سال‌های یائسگی می‌تواند مفید باشد. زنان در سنین یائسگی می‌توانند با اضافه کردن یک یا دو قاشق غذاخوری دانه کتان به غذا‌های خود در تابستان، شاهد کاهش گرگرفتگی، نوسانات خلقی و تعریق شبانه باشند.

توت ها: انواع توت‌ها حاوی مواد مغذی ضد سرطان به نام آنتوسیانین‌ها هستند. آنتوسیانین‌ها نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه دارند و به حفظ سلامت قلب کمک می‌کنند.

آووکادو: علاوه بر چربی‌های سالم، این میوه حاوی مواد مغذی دیگری مانند ویتامین ب ۶، فولات و منیزیم است. مصرف آووکادو همچنین منجر به کاهش علائم سندرم پیش از قاعدگی می‌شود. فولات موجود در آن برای زنان در سنین بارداری بسیار مفید است.

کینوا: این دانه‌ها حاوی فیبر و پروتئین برای کنترل وزن و کمک به بهبود فرایند هضم هستند. فیبر و پروتئین شما را برای مدت طولانی سیر نگه می‌دارند و میل شما به مصرف مداوم وعده‌های غذایی کاهش می‌یابد.

شکلات تیره: این نوع شکلات خواص آنتی اکسیدانی دارد و سرشار از فیبر و منیزیم است. فلاونوئید‌های موجود در شکلات تلخ به بهبود عملکرد مغز کمک می‌کنند.

تخم مرغ: پروتئین موجود در تخم مرغ برای زنان ضروری است. تخم مرغ حاوی کولین است؛ یک ماده مغذی که نه تنها منجر به بهبود عملکرد مغز می‌شود بلکه خطر ابتلا به سرطان سینه را نیز کاهش می‌دهد.

چای سبز: علاوه بر این که برای حفظ سلامت قلب مفید است، آنتی اکسیدان‌های موجود در آن به محافظت از پوست در برابر اشعه یو وی خورشید کمک می‌کنند.

آلو: شامل ویتامین کا و پتاسیم برای حفظ سلامت استخوان‌ها است. مطالعات نشان داده اند که مصرف روزانه آلو توسط زنان، مانع ضعف استخوان‌ها می‌شود.

منبع: آوای سلامت

انتهای پیام/

سالم‌ترین خوراکی‌های تابستانی برای افزایش سلامت زنان

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.