محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری گفت: جناب معینیبخش از زمانی که ایشان را می شناسیم، اهل عمل صالح و نیک بوده اند. یادم هست اغلب کسانی که سابقه مدیریت داشته اند، همیشه توصیه شان این بوده که آقای معینیبخش را حفظ کنیم و وجود ایشان با تجارب و نعمت هایی که دارند بسیار مفید است و خوشبختانه حوزه هنری ۱۷ سال از نعمت حضور معینیبخش بهرهمند بودند.
مومنی همچنین اظهار کرد: معاونت اداری و مالی که آقای معینیبخش راهاندازی کردند، در ابتدا این گونه نبود و زمانی دغدغه مالی حوزه هنری تنها حقوق سر ماه کارمندان بود و ایشان تغییرات بزرگی به این فضا دادند. ایشان روزهای اول که تشریف آورده بودند، متوجه شدند اینجا جای پیچیدهای است و توانستند بین خواستههای حوزه هنری و ماموریتهای حوزه هنری و دوری حوزه هنری از مقررات کشور تعدیل ایجاد کنند و به شرایط مطلوب و یک سازمان سامانمند برسند.
رئیس حوزه هنری با تاکید بر اینکه آقای معینیبخش هم با هنرمندان ارتباط درستی گرفت و هم سازمانهای مربوطه مالی ایشان را به عنوان انسانی کاردان قبول داشتند، عنوان کرد: حوزه هنری امروز به لحاظ سازمانی موفق است. البته انتقاداتی داریم و به لحاظ فرهنگ سازمانی بیش از این میتوانستیم پیشرفت کنیم. اما امروز در شرایط خوبی هستیم.
وی خاطرنشان کرد: مقرراتی که امروزه تصویب میشود، عمدتا بازدارنده هستند و البته این مقررات باید رعایت شود و در عین حال کار هم پیش برود و آقای معینیبخش به خوبی از پس این موضوع برآمدند.
وی همچنین با اشاره به حضور عبدالحمید قره داغی در مدیریت معاونت اداری مالی حوزه هنری، عنوان کرد: معاونت اداری و مالی حوزه هنری بخش بزرگ و تاثیرگذار در حوزه هنری است و آبروی حوزه هنری بستگی به خوب کار کردن معاونت اداری مالی دارد. خدا را شاکر هستیم در سالهای اخیر حوزه هنری در انتخاب مدیران انتخابهای بسیار خوبی داشتند.
مومنی شریف همچنین گفت: زمانی که من در حوزه هنری مسئولیت گرفتم، میخواستم درباره انتخاب مدیر برای پست و مسئولیتی فکر کنم . نگاهم به بیرون از حوزه هنری بود، اما امروز این گونه نیست و مدیران جوان کم نداریم. مهندس قرهداغی هم از حوزه هنری برآمده و مراحل مختلف را در حوزه هنری طی کرده است و وقتی مسئولیت به ایشان واگذار شد همه استقبال کردند. البته این موضوع مسئولیت ایشان را سنگینتر میکند و همکارانمان در حوزه هنری به ایشان امید دارند.
وی افزود: آقای قرهداغی از جمله مدیرانی است که از صبح خیلی زود سرکار هستند و تا دیر وقت میمانند و فضای مالی و اداری را میشناسند و هنرمند هم هستند. یکی از ویژگیهای مدیران حوزه هنری این است که هنرمندان مدیریت را در دست گرفته اند و درخشیده اند و به خوبی امتحان خود را پس داده اند.
رئیس حوزه هنری با تاکید بر اینکه در گام دوم انقلاب اسلامی اهدافی تعیین شده که وظایف ما را هم سنگینتر میکند، عنوان کرد: باید بخش مالی حوزه هنری به گونهای مدیریت شود که با قدرت بیشتری در گام دوم انقلاب حرکت کنیم. آقای معینبخش موفق شدند حوزه هنری را که زمانی یک ریال بودجه و در آمد نداشت، به شرایط متفاوت و درآمدزایی و ردیف بودجه برساند. هرچند در بحران ها، نخست بودجه نهادها و سازمانهای فرهنگی و هنری کم میشود.
مومنی شریف ضمن تاکید بر لزوم توجه به بحث بازار هنر، عنوان کرد: امیدوارم خانه بزرگ و مهربان ما، حوزه هنری، روز به روز آبادتر شود و همکاران جوانتر ما با برنامه ریزی دقیق فعالیت هایشان بهتر از قبل شود.
عبدالحمید قرهداغی، مدیرعامل انتشارات سوره مهر و مدیر جدید معاونت اداری و مالی حوزه هنری، هم اظهار کرد: به عنوان عضو کوچکی از خانواده بزرگ حوزه هنری، سالها در کنار آقای معینیبخش درس گرفتهایم و جا دارد به ایشان خسته نباشید بگویم. امیدوارم بتوانم در جایگاه ایشان، جایگزین خوبی برای ایشان باشم.
وی ادامه داد: به درگاه خداوند شاکرم که ادامه همکاری با حوزه هنری را برای من رقم زده است و امیدوارم آن چیزی را که به عنوان امانت به من سپرده شده است بتوانم درست تحویل بگیرم و با کمک همه دوستان که در سالهای فعالیت در سوره مهر هم بنده را یاری کردند، کارها را به نحو احسنت پیش ببریم و در جایگاه درست به دست آیندگان برسانیم.
فاضل نظری، مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، نیز در سخنانی با بیان اینکه در حوزه هنری بودن نیازی به تعلق سازمانی ندارد، عنوان کرد: حوزه هنری یک نوع تفکر و نگاه به هنر متعهد است. اینکه باور داشته باشیم اگر هنری خلق میکنیم باید تعهد به حقیقتی داشته باشد.
این شاعر کشور ادامه داد: فرصتها مثل رد شدن ابرها میمانند و میگذرند. گاهی به عکسهای خودم خیره میشوم، نمیدانم کدام من هستم. هر جابهجایی در عالم نشانه بی اعتباری این اعتبارهاست. یکی از بهترین دورههای من کار کردن مستقیم با محسن مومنی شریف بوده است.
وی همچنین گفت: وقتی من به حوزه هنری آمدم، ۲۱ سالم بود و خیلی چیزها از ایشان یاد گرفتم. حوزه هنری پیچ تاریخی مهمی را با حضور معینیبخش و همکارانشان پشت سر گذاشتند و تغییر رویه اتفاق افتاد. حوزه هنری به وضعیتی رسید که قدمهای امنی به لحاظ اداری برداشت و تیم کاری با انگیزه و خوب کنار هم بودند.
نظری با تاکید بر اینکه من در ۲۱ سالگی با آقای قرهداغی آشنا شدم، عنوان کرد: از همان اول ایشان نشان میداد توانایی هایش بسیار زیاد است. از همان سالها من توفیق همدمی ایشان را داشتم. بعدها که بنده معاون حوزه هنری بودم ایشان قائم مقام من بودند و چند وقتی که در سوره مهر بودند من حق تالیف هایم را به موقع گرفته ام و امیدوارم دیگران هم از ایشان راضی باشند.
وی اظهار داشت: مدیریت جهادی ساعت کاری نمیشناسد و برای انجام کار خود را مامور میداند. تعلق من به حوزه هنری یک تعلق گفتمانی است. من آقای مومنی را دوست و برادر خود میدانم و حوزه هنری محیطی است که فضایش به نسبت خیلی جاهای دیگر خاص و متمایز است.
نظری در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: اگر آدمها برای رفتن از این دنیا آماده باشند دیگر خیلی مسئولیتها و عنوانها اهمیت ندارند. دنیا هر چیزی که به آدم بدهد پس میگیرد. خوش به حال کسانی که بتوانند در این چرخش و رفت و آمد سرشان بلند باشد.
علیرضا معینیبخش نیز در پایان این برنامه با بیان اینکه خودم را جزئی از خانواده حوزه هنری میدانم، اظهار کرد: روزی که با دعوت آقای بنیانیان به حوزه هنری آمدم، حوزه هنری از محل صادرات سیگار ارتزاق میکرد، ۲۰۰ میلیون تومان کمک سازمان تبلیغات اسلامی به حوزه هنری بود. حوزه در شرایطی بود که میگفتند تا ۶ ماه دیگر حقوقی برای پرداخت وجود ندارد و همه حسابهای حوزه هنری مردود بودند. من دو بار تمام حسابهای حوزه هنری را اصلاح کردم و تمام مسئولیت سالهای قبل را پذیرفتم. با کمک جهادی همکارانم امروز جزوو نهادهای ملی زیرمجموعه نهادهای رهبری هستیم که حسابهای مقبول داریم.
وی ادامه داد: از اعتبار ملی کاستیم و آن را در بودجههای استانها تقسیم کردیم تا برای پول پشت در معاونت اداری مالی نیایند و خودشان اعتبار داشته باشند. من ۴۰ سال خدمت کرده ام و چنین سیستم اداری مالی گستردهای ندیده ام.
معینیبخش خاطرنشان کرد: بیش از هر چیز خدا را شاکر هستم که مرا در مسیر درست قرار داد و امروز عاقبت به خیر از حوزه هنری خارج میشوم. همه کمک کردیم و ساختاری درست کردیم که در ساختار اداری و مالی حوزه هنری را جزو نهادهای مورد قبول کشور قرار میدهند. من در چند ماهی که تصمیم گرفتم به خدمت خود در حوزه هنری پایان دهم، سابقه کاری ام در این نهاد انقلابی را مرور کردم و میتوانم بگویم تمام قولهایی که داده بودم انجام شد و از این بابت خدا را شاکر هستم.
وی همچنین گفت: خوشحالم که عبدالحمید قرهداغی، برادر عزیز و خوشنام در این پست آمده اند و یکی از ویژگیهای ایشان این است که کارها را بهدرستی و تمام و کمال به اتمام میرسانند.
معینیبخش ضمن تقدیر و تجلیل از همسرش، اظهار کرد: دهه ۷۰ و ۸۰ خیلی پرکار بودم و صبح خیلی زود از خانه بیرون میآمدم و آخر شب برمیگشتم و تمام مسئولیت تربیت بچههایم بر گردن همسرم بوده و برایشان زحمت ایجاد کردم و امیدوارم مرا ببخشند.
گفتنی است، در پایان با حضور محسن مومنی شریف، محمد حمزهزاده، سیدمسعود شجاعی طباطبایی، مجدالدین معلمی معاون هنری حوزه هنری روی صحنه حاضر شدند و از معینبخش تجلیل و تقدیر به عمل آمد.
مدیران و مسئولان حوزه هنری در ادامه هدایایی را به معینیبخش اهدا کردند.
همچنین همسر و خانواده علیرضا معینیبخش نیز روی صحنه حاضر شدند و تجلیل و تقدیر شدند.
با حضور روحالامین معاون اداری مالی سازمان تبلیغات اسلامی، و جمعی دیگر از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری، حکم مدیریت معاونت اداری مالی حوزه هنری توسط محسن مومنی شریف به عبدالحمید قرهداغی تقدیم شد.
این برنامه با اجرای کوروش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری برگزار شد.
انتهای پیام/