سرهنگ احسان آنقی افزود: در چند ماهه گذشته، چندین گزارش در خصوص برداشتهای غیرمجاز از حساب چند شهروند اراکی به این پلیس اعلام شد و تیمی مجرب از کارشناسان پلیس، بررسی تخصصی موضوع را آغاز کردند.
وی اضافه کرد: در آغاز تحقیقات و با بررسی حسابهای بانکی مالباختگان، مشخص شد که این سرقتهای سایبری توسط یک باند حرفهای و بدون باقی گذاشتن کوچکترین ردی از خودشان انجام میشود.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی بیان کرد: با پیگیریها و اقدامات تخصصی کارشناسان پلیس فتا در شناسایی و دستگیری این باند و با تلاش شبانه روزی و تخصصی صورت گرفته، سرانجام اعضای ۳ نفره این باند حرفهای که در استان مرکزی و استان لرستان سکونت داشتند، شناسایی و با هماهنگی مرجع قضائی دستگیر شدند.
وی تصریح کرد: با توجه به اسناد و مدارکی که در مراحل رسیدگی به پروندههای تشکیل شده به دست آمد، اعضای این باند به سرقت اطلاعات شهروندان از طریق راه اندازی دستگاه اسکیمر در باجه ATM و کپی کارتهای بانکی اعتراف کردند.
سرهنگ آنقی از شناسایی ۱۸ نفر از مالباختگان در مراحل رسیدگی به این پرونده خبر داد و اظهار داشت: متهمان در بازجوییهای انجام شده به سرقت ۲۶ اطلاعات حسابی معترف شده اند و تا کنون حدود ۹۲۰ میلیون ریال از وجوه سرقت شده بهحساب شاکیان بازگشت دادهشده است.
وی با هشدار به کلیه شهروندان در ضرورت توجه به هشدارهای پلیس در استفاده از تکنولوژیهای نوین بر ضرورت تغییر دورهای رمز حسابهای کارتهای بانکی تاکید کرد و گفت: تغییر رمز ماهانه و دورهای یکی از بهترین راهها برای جلوگیری از عملی شدن اقدام مجرمان سایبری است.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی از مردم خواست در صورت مشاهده وضعیت غیرعادی و ظاهر دستگاههای خودپرداز عملیات بانکی را از طریق آن دستگاه انجام نداده و موارد مشکوک میتوانند را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری، لینک ثبت گزارشهای مردمی به پلیس فتا اعلام کنند.
انتهای پیام / ج