مهدیان افزود: بیشترین خسارتها به ترتیب در استانهای خوزستان و لرستان، گلستان، مازندرانف خراسان شمالی همدان و مرکزی بوده است.
وی اضافه کرد: در مناطق روستایی به واحدهای آسیبدیده ۴۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه ۱۰ میلیون تومان وام بلاعوض و ۲۰ میلیون تومان وام معیشتی تعلق میگیرد.
معاون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور بیان کرد: استان مرکزی متاسفانه در بخش روستایی دارای بافتهای فرسوده بسیاری است که نیاز به بازسازی و نوسازی دارد.
وی ادامه داد: با توجه به اعتبارات اختصاص داده شده به استان مرکزی و اعتباراتی که هفته آینده به این استان اختصاص داده میشود پیشبینی میشود از استانهای برتر در بخش نوسازی و تعمیر واحدهای مسکونی آسیب دیده در سیل اخیر باشد.
زندیه وکیلی معاون عمرانی استاندار هم در این جلسه با بیان اینکه خوشبختانه با مدیریت لازم در زمان وقوع سیل و اقدامات به موقع توانستیم خسارتها را به حداقل برسانیم گفت: در استان مرکزی تنها ۲۰۰ واحد شهری آسیب دیدند که بیشترین آنها در شهرهای خنداب شازند و خمین بوده است و درکل ۵هزارو ۵۰۰ واحد در استان آسیب دیدند که تا پایان مرداد ماه پیش بینی شده است ۶۰۰ واحد تعمیر شود.
زندیه وکیلی افزود: نیاز است با تلاش و هماهنگی بین دستگاههای مربوطه تا قبل از سرد شدن هوا به آغاز فصل سرما واحدهای مسکونی آسیب دیده بازسازی و نوسازی شوند.
رضا فرح مدیرکل بنیاد انقلاب اسلامی استان مرکزی هم در این جلسه گفت: در استان مرکزی ۵هزارو ۳۶۹ واحد بر اثر سیل آسیب دیدند که ۴۹۱۶ واحد روستایی و ۴۵۴ واحد شهری است.
رضا فرح افزود: تاکنون ۲هزارو ۰۲۰ مورد پروانه بهرهبرداری برای واحدهای سیل زده صادر شده و هزارو ۷۳۶ واحد به بانکها برای دریافت تسهیلات معرفی شدند که هزارو ۶۴۰ واحد روستایی و ۹۶ واحد شهری بوده است.
انتهای پیام /ج