وی افزود: در شرایط فعلی که فروش نفت کشور تحریم است، صادرات محصولات باغی فرصت طلایی برای کل اقتصاد به ویژه بخش کشاورزی محسوب می شود.
به گفته شادلو، در شرایطی که با محدودیت ارز مواجه هستیم، استمرار صادرات محصولات باغی در تامین ارز مورد نیاز کشور تاثیر بسزایی دارد. از این رو تلاش ارکان نظام و روابط دیپلماسی باید به گونهای دنبال شود تا صادرات به طور قابل توجهی افزایش یابد و بازار محصولات به تعادل برسد.
بیشتر بخوانید: پیش بینی کاهش نرخ میوههای تابستانه در بازار/ کمبودی در عرضه میوههای باغی وجود ندارد
نایب رئیس اتحادیه باغداران با اشاره به اینکه تولید محصولات باغی بیش از نیاز بازار داخل است، بیان کرد: با توجه به رشد چشمگیر تولید نسبت به سال قبل، باید از فضای ایجاد شده نهایت بهره برداری را داشته باشیم چرا که اگر تولید از دور خارج شود، احیای آن چند دهه زمان نیاز دارد.
وی ادامه داد: با وجود مشکلات متعدد در امر صادرات، روابط دیپلماسی باید به گونهای تعیین شود که در شرایط تحریم بتوان از ظرفیت صادرات بهره گرفت تا نه تنها لطمهای به امنیت غذایی کشور وارد نشود، بلکه از دوران تحریم ظالمانه سربلند بیرون آییم.
شادلو با اشاره به اینکه نوسان قیمت محصولات کشاورزی نسبت به مدت مشابه سال قبل امری طبیعی است، بیان کرد: با وجود نوسان نرخ ارز، گرانی نهاده ها، ماشین آلات، حمل و نقل و نیروی انسانی، نوسان قیمت محصولات کشاورزی همانند سایر بخشها امری بدیهی است و نمیتوان انتظار داشت که کشاورزان با وجود افزایش شدید هزینههای تولید، محصولات خود را با قیمتهای پایین عرضه کنند.
نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران در پایان تصریح کرد: اگرچه وضعیت محصولات کشاورزی به سبب شرایط اقتصادی در تلاطم است، اما در مجموع باید تدابیری اندیشیده شود تا تولید محصولات کشاورزی استمرار داشته باشد.
انتهای پیام/